Dažasvydžio ir šratasvydžio klubas " Legionas "

+370 687 22333
+370 687 22333
info@legionas.lt
legionas.lt
Alksnių g. 6, Kaunas, Kaunas

Apie mus

Kauno dažasvydžio ir šratasvydžio klubas " Legionas "
Įsikūręs Kauno V forto teritorijoje, klubas „ Legionas “ yra vienintelis Lietuvoje, galintis pasiūlyti dažasvydžio bei šratasvydžio mėgėjams ne vien rimtą porciją adrenalino, bet ir tikrą kovotojo dvasią žaidžiant tiek sportinį bei pramoginį dažasvydį, tiek taktinio šratasvydžio mūšius tarp šimtamečių tvirtovės mūrų. Laukinė Kauno marių regioninio parko gamta, 7 specialiai įrengtos aikštelės užtikrins neišdildomus įspūdžius, patyrę instruktoriai pasirūpins žaidėjų saugumu, na o po įtemptų kovų bus galima atsikvėpti ir pasidalinti įspūdžiais patogiai įrengtoje poilsiavietėje.
Dažasvydis (angl. Paintball)

KLUBO VEIKLA
Pagrindinė klubo veikla — sportas. „Legiono“ vardą garsina gausūs laimėjimai Lietuvos dažasvydžio lygoje, tarptautinio masto renginiuose užsienyje.

Šiuo metu „ Legionas “ vienija daugiau nei 50 aktyvių klubo narių. Tai tikri entuziastai, kurie jums gali paliudyti, kad kartą pabandžius, vėliau sunku įsivaizduoti savo laisvalaikį be šių pramogų ir kad „ Legionas “ yra pati geriausia vieta dažasvydžiui bei šratasvydžiui ne tik Kaune, bet tikriausiai ir visoje Lietuvoje.

Tik klubo entuziastų dėka, prieš porą dešimtmečių apleista, nepereinamais brūzgynais apaugusi penktojo forto teritorija tapo tvarkingu ir saugiu ekstremalaus sporto entuziastų traukos centru.

Be to, „ Legionas “, kaip socialiai atsakinga įstaiga daug dėmesio skiria Kauno apskrities jaunimo užimtumui. Klubas dalyvavo ne vienoje dešimtyje įvairių prevencinių ir ne tik jaunimo užimtumo projektų.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Kitos šventimo vietos
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Dažasvydis; Šaudymas iš lanko ir...

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!