Kaimo pirtelė, Kaimo turizmo bei sporto bazė

+370 614 94444
+370 614 94444
diana@kaimopirtele.lt
www.kaimopirtele.lt
Virkytai, Klaipėdos aps. 20 km iki Šilutės

Apie mus

Svajonės pavilioti miestą išmainėme į kaimą. Virkytuose ( Šilutės raj.) esančioje kaimo turizmo sodyboje šeimininkaujame visa šeima. Palikę namus uostamiestyje, naujam gyvenimui prikėlėme tėvų pradėtą kurti sodybą, suformavome mišką, auginame žirgus, laikome bites ir įsiliejame į Švėkšnos seniūnijos gyvenimą.

Norėjome sukurti tokią vietą, kurioje atvažiavęs žmogus galėtų ne tik pailsėti, bet pajusti tikrą užmiesčio gamtos dvasią. Tam prireikė nei daug nei mažai-tik šešerių metų. Gyvename drauge su gervėmis bei stirnomis, džiaugiamės ošiančiu mišku, maudomės naujai suformuotame tvenkinyje.

Pernai metais buvo įgyvendintas projektas „Turizmo plėtra Šilutės regione,“ kurio metu buvo sukurtas taip vadinamasis Divyčio kelias, kuriame yra pažymėti 25 lankytini turistiniai objektai. Mūsų sodyba kaip tik ir randasi vienoje to kelio atkarpoje, visai netoli Česlovo Ramoškos vyno ūkio.

Apsilankydami pas mus, ne tik ramiai pailsėsite sodybos teritorijoje, bet turėsite puikią galimybę užsisakyti pažintinę vyno degustavimo pramogą arba aplankyti Ventės ragą, Kintus, pasivaikščioti po Švėkšnos miestelyje esantį dvarą „ Vila Genowefa“.

Esame šios sodybos šeimininkai ir visada stengiamės, kad mūsų svečiai atvažiuotų dar ir dar kartą.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Pirtis
Sodybos; Dvarai; Vilos
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Dažasvydis; Šaudymas iš lanko ir...
Žirgai; Jodinėjimas; Karietos
Pirtis; Sauna; Kubilas

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!