"Vakarų jūrmylė“ - laivo nuoma, žūklė jūroje

+370 630 48199
+370 600 48769
info@vakarujurmyle.lt
vakarujurmyle.lt
Pilies uostas, Klaipėda, Klaipėda

Apie mus

Mūsų įmonė, UAB ,,Vakarų jūrmylė‘‘ įsteigta 2016 metais, užsiima pramoginės žūklės organizavimu, taip pat prekiauja įvairia žūklės įranga. Jeigu jūs norite sužinoti kur yra žuvingiausios vietos Lietuvos gėluose vandenyse ir jūroje, taip pat sužinoti ant ko geriausiai kimba žuvys, mes jums suteiksime unikalią progą išbandyti ir pasitikrinti savo žinias ir išmanymą žūklės srityje. Taip pat padėsime visa tai išbandyti ir patirti malonių įspūdžių žvejybos metu, kadangi mūsų komandą sudaro patyrę ir profesionalūs žūklės gidai, kurie žino kiekvieną Kuršių marių ir Baltijos jūros priekrantės lopinėlį.

Mėgaudamiesi žvejyba, patirsite prabangą, bei nepriekaištingą aptarnavimą, visapusišką komfortą plaukdami mūsų nauju 2016 metų gamybos laivu ,,Beneteau Antares 6.80“ , kuris aprūpintas naujausia navigacine įranga, pilnai sukomplektuotomis meškerėmis menkių ir lašišų žūklei, Scotty downrigger‘iais bei pasilepinti kava, bei kitais gėrimais ir šaltais užkandžiais pagal jūsų užsakymus, bei pagauti įspūdingų laimikių.

Pagal jūsų pageidavimus, bet kuriuo metų laiku organizuojame įvairias išvykas ir keliones į Juodkrantę, Nidą, Rusnę, Mingės kaimą, po Klaipėdos uosto ekvatoriją, palydėti saulėlydžio jūroje ir visa tai nauju laivu ,,Beneteau Antares 6.80“ pagal individualius užsakymus jūsų pasirinktoms pramogoms t.y. gimtadieniams, bernvakariams, mergvakariams, vestuvėms, krikštynoms, jubiliejams, romantiškai praleisti laiką dviese ar su jūsų malonia draugija. Pagal jūsų poreikius taip pat organizuojame išvykas su nakvynėmis Juodkrantėje, Nidoje, Rusnėje, Mingės kaime. Tai jums suteiks galimybę pasimėgauti ne tik ramybe, bet ir pasigrožėti Kuršių marių ar Baltijos jūros vaizdais.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Laivai; Jachtos; Buriavimas
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Laivai, Jachtos

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!