Virtuvės Klubas. Kepam, maišom ir mokomės.

8 656 26 937
8 656 26 937
info@virtuvesklubas.lt
www.virtuvesklubas.lt
Kalvarijų g. 2, Vilnius, Vilnius

Apie mus

Pastaruoju metu žmonės pradėjo daugiau domėtis maisto gaminimu namuose. Ne visada turėjome galimybę išmokti gaminti valgius nuo vaikystės, o taip dažnai norėtųsi pagaminti savo rankomis, savo virtuvėje, iš vietinių šviežių produktų, kartu su artimaisiais. Neabejokite, tai nebus sunku ir Jums.
Stebėdami paklausą, pasaulinį susidomėjimą ir kulinarinės integracijos populiarumą, sugalvojome sukurti tokį mažą, jaukų, kulinarijos klubą prieinamą visiems norintiems gaminti paprastus, skanius, visame pasaulyje ir mūsų šalyje populiarius valgius iš prieinamų Lietuvoje vietinių ir atvežtų produktų.

Mes sieksime, kad kiekviena pamokėlė suteiktų Jums džiaugsmo ir pasitikėjimo savimi šiame gausiame kulinarijos pasaulyje.
Mūsų virėjams – patarėjams maisto gaminimas yra ne tik profesionalus darbas, bet ir gyvenimo aistra, jie mielai pasidalins su Jumis savo patirtimi, atvers visas maisto gaminimo subtilybes ir paslaptis.
Kursų tematika yra įvairi - nuo paprastesnių, lengvų patiekalų nepatyrusiems iki visame pasaulyje žinomų patiekalų.

Jūs išmoksite gaminti Lietuvos paveldo patiekalus, tokius kuriuos gamino mūsų protėviai. Kartu gaminsime ir naujos mados kulinarinius šedevrus.
Siūlome pamokėlių vaikams ir studentams, viengungiams ir šeimoms, šventinių proginių patiekalų.
Pajusite, kad pamokėlių metu bendravimas sukelia džiaugsmą ir skatina gerus santykius. Mūsų pamokėlės padės Jums laisvai jaustis virtuvėje, suprasite, kad kiekvienas galite paruošti norimą patiekalą.
Kepsime duonos gaminius, gaminsime makaronus, virtinius ir taip populiarus pas mus cepelinus bei kitus bulvinius patiekalus. Gaminsime gardžius sultingus mėsos, žuvies, daržovių patiekalus ir saldžius kvapnius saldumynus, bei desertus.
Bus pamokėlių kaip gražiai papuošti ir patiekti patiekalus. Bus daug teorijos ir praktikos. Kartu su Jumis pakeisime įsitikinimą, kad maisto gaminimas yra sudėtingas ir neprieinamas.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Kitos šventimo vietos
Vietos vaikų šventėms
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Kursai, būreliai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!