Lietuviško maisto restoranas "Laimos smuklė"

Žirmūnų g. 68A, Vilnius

Apie mus

Tradicinio lietuviško maisto restoranas "Laimos smuklė", išsiskiria neįprastai jaukia ir savotiška aplinka, leisiančia Jums prisiminti vaikystės dienas, praleistas pas močiutę kaime. “Laimos Smuklė” puoselėja lietuviškas tradicijas, sienos tarsi alsuoja Lietuviško kaimo dvasia, kuri nuteiks Jus maloniam laiko praleidimui, leis pamiršti visus rūpesčius. Lietuviškumu dvelkiansčio senovinio stiliaus interjeras – autentiškas, jį po kruopelytę iš visos Lietuvos rinko ir vežė pati restorano savininkė – ponia Laimutė.

Gausus valgiaraštis leis sočiai ir skaniai pasisotinti ne tik atvykusiam papietauti miestelėnui ar studentui, bet ir išrankiausiam Jūsų svečiui iš užsienio. Kolektyvo patirtis ir išradingumas, leis Jums smagiai praleisti laiką ne tik atvykus papietauti, bet ir panorėjus surengti įsimintiną visiems šventę ar pokylį. Mes pasistengsime, kad Jūs norėtumėte sugrįžti pas mus vėl ir vėl.

Restorane - net 3 skirtingo dydžio salės. Kiekviena gali pasitarnauti būtent Jums: švenčiant vestuvių pokylį, krikštynas, vardynas, ar vaikų gimtadienius. Galima rengti firmos pobūvius, banketus, furšetus ar dalykinius pietus ir didelėms, ir mažoms žmonių grupėms. Taip pat sudaromas specialus meniu turistų grupėms pamaitinti ir pavaišinti tradiciniais lietuviškos virtuvės patiekalais.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Restorane, kavinėje

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!