Restoranas Kauno centre „Bajorkiemis city“

+370 614 01111
+370 614 01111
city@bajorukiemas.lt
bajorukiemas.lt
Kestučio g. 86, Kaunas, Kauno aps. 2 km iki Kauno

Apie mus

Miesto centre įsikūręs restoranas „Bajorkiemis city“, klientams siūlo didelį maitinimo ir pramogų kompleksą.
Restorano sudedamosiomis dalimis tapo „Malūninkų bokštelis“, senovinė gynibinė siena ir vidinis kiemelis. Vietos unikalumas išsiskiria netikėtu viduramžių ir šiuolaikiško stiliaus deriniu, kuris sukuria ypatingai jaukią ir išskirtinę restorano atmosferą.
Restorane paragausite ne tik tradicinių lietuviškų patiekalų, bet ir tradicinės Europietiškos bei Prancūziškos virtuvės patiekalų.


Restoranai „Bajorų kiemas“ puoselėja lietuviškas tradicijas ir jau ketvirtus metus iš eilės gali didžiuotis gautu kulinarijos paveldo fondo sertifikatu, liudijančiu, kad restoranų grupė „Bajorų kiemas“ veiklą kuria remdamasis vaišių papročiais ir kultūra, tradicinėmis maisto gaminimo technologijomis, regionų specifika. Taip pat jam suteikiamas kulinarijos paveldo statusas.
Nuoširdžiu lietuviškumu dvelkia patiekalai, aplinka, padavėjų apranga, muzika. Kartu tai ir šalies įvaizdžio dalis. Juk labai svarbu, kokiais įspūdžiais apie mūsų kraštą dalysis užsienio svečiai, ar panorės dar kartą sugrįžti, papasakoti kaimynams ir patarti čia apsilankyti.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Restorane, kavinėje
Renginių salės nuoma

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!