Skrydis oro balionu - "Oreivių klubas Audenis"

Žvėrinčiaus g. 28, Birštonas

Apie mus

Skrydis oro balionu įsimintinas įvykis, siekiant, kad prisiminimai būtų tik malonūs jums reiktų kai ką žinoti ir šiek tiek pasiruošti.

Apranga
Aprangai kažkokių ypatingų reikalavimų nėra. Reiktų vilkėti laisvalaikio ar sporto drabužius (džinsai bene geriausias pasirinkimas). Skrendant vakare ar ryte gali būti vėsoka, nepamirškite ir viršutinės aprangos ilgomis rankovėmis. Skrydžio metu stovite krepšyje o jums virš galvos ūžia degikliai, nori nenori jie skleidžia šiek tiek šilumos, taigi, kad nejustumėte jokio diskomforto pasiimkite kepuraitę nuo saulės. Avalynė tinka bet kokia, na žinoma aukštakulniai ir atviros basutės neturėtų būti jūsų pasirinkimas.

Prieš skrydį
Oro balioną skrydžiui ruošia patyrusi antžeminė komanda. Šis etapas yra labai svarbus, nes visi nelaimingi atsitikimai dažnai atsitinka būtent statant balioną. Taigi, jei oro baliono pilotas nepaprašė kitaip, stebėkite viską iš saugaus atstumo. Iš pradžių oro balionas yra pripildomas šaltu oru, po to pilotas pradeda jį šildyti, kupolo viduje esantį oras kaitinamas liepsna, to pasekoje kupolo viduje esančio oro temperatūra tampa aukštesnė už kupolo išorėje esančio orą temperatūrą ir balionas, įtakotas elementarių fizikos dėsnių, kyla, bei įgauna savo galutinę formą. Tuomet pilotas atlieka trumpą kupolo vožtuvo patikrą ir viskas…galima skristi. Šis skrydžio pasiruošimo etapas užima nuo 10 iki 20 min.

Skrydžio metu
Tiesiog atsipalaiduokite ir ramiai mėgaukitės skrydžiu, pilotas tikrai su malonumu atsakys į visus jūsų klausimus. Skrydžio metu draudžiama rūkyti ir gerti alkoholinius gėrimus… nepamirškite, kad dar reikės ir saugiai nusileisti. Skrydis trunka apie 1-1,5 val.

Nusileidimas
Tai bene vienas iš ekstremaliausių skrydžio etapų. Pilotas parenka nusileidimo vietą ir apie artėjantį nusileidimą informuoja keleivius. Oro baliono krepšys (gondola) neturi ratų, taigi kontaktas su žeme gali būti ir ne toks švelnus. Svarbiausia nepanikuokite ir klausykite piloto nurodymų. Jokiu būdu neskubėkite išlipti iš krepšio. Tai darykite tik leidus pilotui.

Viso skrydžio metu jus lydės žemės komanda, kuri atvažiuos į nusileidimo vietą, surinks balioną ir parveš jus į pakilimo vietą.

Tačiau nuotykis baigiasi tik tuomet kai pakilimo vietoje būsite pakrikštyti ir gausite pirmo skrydžio liudijimus.
Linkime tik malonių įspūdžių!


Ieškantiems unikalios vietos piršlyboms ar tiesiog romantiškai praleisti laiką kartu - skrydis dviems puiki galimybė pasigėrėti nuostabia gamta - Didžiosiomis Nemuno kilpomis ir jų peizažu.
Ilgam išliekantys prisiminimai, nepakartojamas jausmas.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Skraidymas; Sklandymas; Šuoliai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!