Restoranas "Biskvitas"

Liepojos g. 26, 92329, Klaipėda

Apie mus

Purus, kvapnus, burnoje tirpstantis skanėstas, improvizuoti, ieškoti ir atrasti kviečiantis. Tai – biskvitas. Tai – neįtikėtinų skonių, neįprastų derinių, nenuspėjamų pojūčių pagrindas...
„Biskvitas“ kviečia pietauti ir laiką leisti malonioje aplinkoje, švęsti mūsų restoranuose šventes, rengti pokylius.
„Biskvitas“ gali rengti pobūvius Jūsų darbovietėse, namuose ir kitose Jūsų siūlomose vietose, pristatyti maistą ten, kur pageidaujate.
„Biskvitas“ gali suteikti nepamirštamą skonį gražiausioms Jūsų gyvenimo šventėms – vestuvėms, krikštynoms, jubiliejams, įvairioms sukaktims.
Maloniai laukiame ir pietauti atvykstančių, ir jaukiame šeimos rate pasiruošusių švęsti klaipėdiečių bei miesto svečių, įmonių patikėjusių mūsų gebėjimu rengti pokylius.
„Geriau vieną kartą pamatyti, negu šimtą kartų išgirsti“ – sako lietuvių liaudies patarlė. Dar geriau būtų paragauti ir įsitikinti, kad mūsų maistas ne tik maloniai nuteikia gomurį, bet ir džiugina širdį....
Tai daugiau, nei tikėjaisi....

ĮMONIŲ RENGINIAI
Jeigu pageidaujate gražios ir įspūdingos šventės, tuo bus pasirūpinta, o Jūsų pageidavimus atliepiantis meniu ir puikus aptarnavimas – garantuotas. Turime puikias galimybes pristatyti kokybiškai paruoštą maistą ten, kur pageidauja klientas. Šventės meniu, stalo papuošimas, gėrimų parinkimas, kaina su kiekvienu klientu derinama individualiai. Laukiame Jūsų skambučio arba vizito!

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Kitos šventimo vietos
Restorane, kavinėje

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!