Trilobit klubas - ir mažiems ir dideliems

8-606-04604
8-614-43012
info@trilobit.lt
trilobit.lt
Veisiejų g. 17, Druskininkai, Druskininkai

Apie mus

Trilobit klubas - ir mažiems ir dideliems. Čia galite smagiai praleisti laiką, sustiprinti save tiek fiziškai, tiek dvasiškai, atrasti vidinę ramybę arba pajusti tikrą ekstremalių pojūčių antplūdį...


Airsoftas
Airsoftas (arba Straikbolas) tai žaidimas, suteikiantis galimybę pajusti kovos azartą imituojant mažų kovinių padalinių mūšius.
Žaidime naudojamos tikrų ginklų labai realistiškos kopijos.
Mūsų ginklai:
~ amerikiečių automatas M15A4, svoris 2,9kg, dėtuvės talpa – 140 šovinių
~ pistoletas Glock 17, svoris 0,6kg, dėtuvės talpa – 23 šoviniai.
Suburkite 10-ties draugų kompaniją ir susisiekite su mumis, suorganizuosime jums neįtikėtiną karinę pramogą

Šaudymas iš lanko
Šaudymas iš lanko yra tikrai įdomus ir smagus laisvalaikio leidimo būdas. Jis ugdo dėmesį, susikaupimą, koncentraciją, o taip pat lavina fiziškai. Klubo nariai turi galimybę tobulintis seminaruose ir dalyvauti įvairiose reitinginėse ar nereitinginėse varžybose.
Galima šaudyti klubo narių kompanijoje, arba jusų vakarėlio, gimtadienio ar tiesiog linksmo pobūvio prie ežero metu.
Treniruotės vyksta Druskininkų JUC centro salėje (buvusioje katilinėje). Adresas: Veisiejų g. 17.

Mėgstantiems originaliai papramogauti draugų kompanijoje organizuojame linksmas varžybėles arba atrakciją “ANČIŲ MEDŽIOKLĖ”.
Atrakcijos “ANČIŲ MEDŽIOKLĖ” metu tenka šaudyti į tikrų dydžių ir realistiškos išvaizdos dirbtines antis. Ši pramoga organizuojama miške arba prie kokio nors vandens telkinio.

Aikido – kovos menas
Aikido yra vienas iš gražiausių šiuolaikinių Japonijos kovos menų. Jis padeda žmogui išmokti kovoti prieš vieną ar kelis, ginkluotus ar beginklius priešininkus. Aikido yra tradicinis japonų kovos menas, kuriame yra trys vienodai svarbios sudėtinės dalys – beginklė technika, kardo ir lazdos technika . Tai reiškia, kad užsiėmimuose bus treniruojamasi ne tik plikomis rankomis, bet ir su kardu bei lazda, kas puikiai padeda suprasti, kaip kūrėsi ir tobulėjo pats Aikido ir nuo ko viskas prasidėjo. Takemusu Aikido išsiskiria nuoseklia pedagogine struktūra, kuri apima trijų lygių mokymą– gotai (tvirtas), jutai (lankstus) ir ryutai (tekantis) lygmuo.
Aikido treniravimasis nereikalauja tiesioginio atletinio pasiruošimo, todėl bet kokio amžiaus žmonės gali treniruotis nepriklausomai nuo jų fizinės būklės. Kita vertus, treniruočių procese pastebėsite, kad žymiai pagerėja koordinacija, sustiprėja vidiniai raumenys, tampa elastingesni raiščiai, išauga dėmesio koncetracija , sutelkimas.
Treniruotės vyksta Druskininkų JUC centro salėje (buvusioje katilinėje). Adresas: Veisiejų g. 17.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Kitos šventimo vietos
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Dažasvydis; Šaudymas iš lanko ir...
Sporto užsiėmimai
Kovos menai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!