Vaikų žaidimų kambarys "Kibir Vibir"

+37067241219
+37067241219
info@kibirvibir.lt
www.kibirvibir.lt
Žirmūnų g. 2, Vilniaus aps. 3 km iki Vilniaus

Apie mus

Mūsų vaikų žaidimų kambarys yra įsikūręs Žirmūnuose, PC IKI Minsk pastate. Jauki aplinka, žaislų įvairovė, pramogos vaikams, kampas tėveliams prie vaikų žaidimų aikštelės, patogus privažiavimas, automobilių stovėjimo aikštelė prie pat durų, atskiras įėjimas, WC pritaikytas ir mažiesiems lankytojams, patalpose įrengta rekuperacinė sistema.

Vaikų žaidimų kambaryje mažieji smaližiai galės paragauti ledų ragelyje arba indelyje, ledų-pieno kokteilių, karštos kakavos, o tėveliai pasigardžiuoti skaniausia kava, arbata. Privačių švenčių metu, mūsų vaikų žaidimo kambario personalas, pasirūpins viskuo: mylimiausiu personažu (turime virš 100), gardžiausiais skanėstais, užkandžiais, dekoracijomis, šaržais, paišymais ant veido ir kitomis jūsų pageidaujamomis pramogomis.

Vaikų žaidimų kambaryje, šventės metu, viską galės įamžinti mūsų šaunusis fotografas, kuris ne tik fotografuoja, bet ir filmuoja. Mūsų vaikų žaidimo kambaryje “Kibir Vibir” visad šviesu, jauku ir gera, nes čia gyvena džiaugsmas ir nesibaigiantis vaikų juokas.

Vaikų žaidimų kambarys „Kibir Vibir“, tai nuostabi vieta praleisti laiką su šeima, draugais, švęsti vaiko gimtadienį, krikštynas, jubiliejus, įmonės vakarėlius su kolektyvo vaikais ir kitas šventes.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Vaikams skirti pasirodymai
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Vietos vaikų šventėms

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!