Lazertronas - Žaidimas lazeriais

8-607 79780
8-607 79780
info@lazertronas.lt
www.lazertronas.lt
Varnių g. 48B, Kaunas, Kaunas

Apie mus

Žaidimas lazeriais yra aktyvi pramoga itin mėgstama visų energingo laisvalaikio mėgėjų. Kviečiami visi norintys patirti dar nepatirtą ir pažaisti dar nežaistą – nedvejokite norėdami nuostabiai praleisti laiką! Ieškote būdų, kaip turiningai ir linksmai praleisti laisvalaikį su draugais? Lazerių erdvė Lazertronas yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina aktyvų ir įdomų poilsį.
Norite išbandyti savo komandinius sugebėjimus ir pasinerti į jaudinantį žaidimo sūkurį? Rinkitės Lazertroną laisvalaikiui ir mėgaukitės aktyviu komandiniu žaidimu draugų būryje. Norite aštresnių pojūčių ir stipresnių emocijų? Žaidimų aikštelėje Jūsų laukia dūmų, lazerių ir šviesos efektai, kurie itin pagyvins žaidimą ir kiekvienas žaidėjas pajus kupiną adrenalino ir azarto žaidimo dvasią. Po šios aktyvios pramogos tikrai pasikrausite teigiamų emocijų ir gero nusiteikimo.
Mėgstate veikti aktyviai ir leisti laisvalaikį prasmingai? Lazerių žaidimas Lazertronas – puikus pasirinkimas žmonėms, kuriems patinka aktyvios pramogos. Pasikvieskite savo draugus nepamirštamoms akimirkoms ir įspūdžiams!

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Kitos šventimo vietos
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Dažasvydis; Šaudymas iš lanko ir...

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!