Oazės boulingas „Oazės“ laivalaikio ir pramogų centre

Baltų pr.16, Kaunas, Kaunas

Apie mus

Oazės boulingas – Kauno mieste, Šilainiuose, „Oazės“ laivalaikio ir pramogų centre (Baltų pr. 16) įsikūręs klubas, kuriame įrengti 10 „Brunswick“ firmos boulingo takelių. Ir tiek užtenka norint priimti norinčius boulinge pasilinksminti, o taip pat galima rengti aukščiausio lygio Lietuvos čempionatų sportines varžybas.

Oazės boulingas – boulingo klubas, kur renkasi aktyviausi Kauno boulingo žaidimo mėgėjai, jiems rengiama Kauno boulingo mėgėjų lyga (žaidimas kiekvieną antradienį), tardicinis, solidus Laisvės alėjos lygos komandinis turnyras, kuriame dalyvauja stipriausios Kauno mėgėjų komandos, bei eilė kitokių varžybų.

Oazės boulingas – vieta, kur treniruojasi Jungtinis boulingo klubas, o jo sportininkai žaidžia Lietuvos boulingo federacijos organizuojamuose komandiniuose ir asmeniniuose čempionatuose bei vyksta į užsienio varžybas.

Oazės boulingas – vieta, kur geriausia švęsti Gimtadienį, kur galima tinkamai suorganizuoti bet kokį Kolektyvinį renginį.

Oazės boulingas nesako, kad jame patogu sportines varžybas stebėti vasarą gražią dieną, tačiau bet kuriuo kitu laiku, tame tarpe ir apniukusią vasarą, sudaromos puikios sąlygos sekti Žalgirio žaidimą, Olimpiadą, Pasaulio čempionatus ar F-1 varžybas – klube įrengti du 7 kv.m dydžio ekranai, puikiai matomi iš žaidimo zonos ir kavinės.

Oazės boulinge veikia jaukus baras, siūlantis didelį asortimentą maisto ir gėrimų tiek vaikams, tiek suagusiems, tiek moteriškai, tiek vyriškai kompanijai – užtikriname, žaidimas neprailgs

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Kitos šventimo vietos
Vietos vaikų šventėms

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!