Sodyba prie Klykio

+370 653 29534
+370 685 20367
sodybaprieklykio@gmail.com
sodybaprieklykio.lt
Inkartai, Utenos aps. 13 km iki Utenos

Apie mus

Klykių sodyba – tai išskirtinė vieta ant Klykių ežero kranto. Sodybai priklauso 4 rąstiniai nameliai.

Klykių sodyboje ypač gerbiamas svečių privatumas. Sodyba užima xxx akrų (2 hektarų) teritoriją, gausiai apaugusią daugiamečiais beržynais ir pušynais, kurių paunksmėje ir slepiasi nameliai, saugodami svečių ramybę ir garantuodami visišką privatumą. 

Nuo skiedrinių stogų iki rankų darbo ąžuolo masyvo baldų – Klykių sodybos nameliai visa kuo atkartoja Lietuvos kaimo tradicinės architektūros stilių. Nors namelių interjeras imituoja senovę, juose tikrai nepasigesite jokių šiuolaikinių patogumų: įrengti modernūs dušai, yra virtuvėlės su visa reikiama įranga ir indais, televizoriai bei DVD grotuvai. Didesniuosiuose nameliuose taip pat rasite indaploves ir skalbykles. Be to, yra ir visiems sodybos svečiams skirta bendro naudojimo drabužių skalbyklė ir džiovyklė. Sodybos teritorijoje veikia nemokamas bevielio interneto ryšys (nors ir ne toks spartus, kad galėtumėte naudotis „Netflix“, tačiau pakankamas naršymui internete ir elektroniniui paštui).
Trys nameliai turi atskiras prieplaukas, o du didžiausieji – dar ir privačias pirteles ant ežero kranto. Vieno namelio pašonėje įrengta sūkurinė vonia 6 asmenims. Svečiai taip pat gali naudotis kepsninėmis ir malkomis. 

Viešint sodyboje veiklos tikrai nepritrūks. Klykių ežere gausu žuvų, o žvejybos įranga galėsite naudotis be jokio papildomo mokesčio. Galėsite surengti iškylą su nakvyne palapinėse į kitoje ežero pusėje esantį miškelį – kelione pirmyn ir atgal Jums patogiu laiku bus pasirūpinta. Sodyboje gausu pramogų, kurioms nereikia jokios išankstinės rezervacijos: skraidymas parasparniais, jodinėjimas, tradicinių lietuviškų patiekalų degustacija nacionalinio parko restoranuose… Tačiau įspėjame, kad Klykių ežero sodyboje nenuomojami vandens motociklai ar kita triukšmą skleidžianti įranga.
Klykių sodyboje visuomet labai laukiamos šeimos su vaikais. Nors sodybos šeimininkai skyrė daug laiko ir dėmesio vaikų saugumui užtikrinti, vis tik atminkite, kad už savo vaikų saugą ežero prieigose atsakote patys. Taip pat laukiame ir svečių su augintiniais.
Sodyba teikia ir maitinimo paslaugas (pusryčius, pietus ir vakarienę). Gaminami tradiciniai lietuviški valgiai bei patiekalai iš žvėrienos ir kiaušinių. Jei pageidaujate užsakyti maitinimo paslaugą, prašome pranešti apie tai sodybos šeimininkams rezervuojant namelį.
Nuo tarptautinio Vilniaus oro uosto iki Klykių sodybos – vos 1,5 val. kelio automobiliu. Kelias iki sodybos puikus –visas asfaltuotas, išskyrus paskutinįjį 1 km žvyrkelio. Sodybos koordinatės: 55º 28’ 16” Š, 25º, 45’, 24” R. Jei nerandate sodybos, maloniai prašome paskambinti šeimininkams.
Klykių sodyboje labai rūpinamės gamta ir aplinka. Siekiame, kad švarus ir skaidrus kaip ašara Klykių ežero vanduo toks būtų visada. Klykių sodyboje rasite biologiškai skaidžių atliekų perdirbimo įrenginius, o tvarkos ir švaros palaikymo taisyklės čia – itin griežtos.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Pirtis
Sodybos; Dvarai; Vilos
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Pirtis; Sauna; Kubilas

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!