Ilgių sodyba

+370 618 36808
+370 618 36808
ilgiu.sodyba@gmail.com
www.ilgiusodyba.com
Rimšė, Utenos aps. 36 km iki Ignalinos

Apie mus

Ilgių sodyba įsikūrusi jaukiame ramiame gamtos kampelyje Ilgių ežero pakrantėje, Ignalinos rajono Rimšės miestelyje. Sodyba yra ežero pusiasalyje, todėl visos viešnagės mūsų sodyboje metu Jus sups nuostabi ežero panorama. Sodybos teritorija yra uždara ir pašaliniams neprieinama, taip pat ir mūsų pagrindinė vertybė Jūsų privatumas ir netrukdomas poilsis, todėl būdami Ilgių sodyboje galėsite pabėgti nuo šurmulio ir rūpesčių.

Mes vertiname kiekvieną savo klientą ir įsiklausydami į Jūsų pageidavimus siekiame suteikti maksimaliai Jūsų poreikius atitinkančias paslaugas.

Mūsų sodyboje Jūs galėsite ne tik pailsėti, tačiau ir artimųjų rate atšvęsti vestuves, krikštynas, asmenines šventes. Taip pat su draugų kompanija šaltą žiemos vakarą praleisti karščiu alsuojančioje pirtelėje.

PIRTIS
Apie pirties teigiamas savybes ir naudą žmogaus organizmui parašytas ne vienas mokslinis straipsnis ir knyga, tikriausiai visi puikiai žino kaip malonu atsipalaiduoti sėdint pirtelėje tuo pačiu apvalant savo kūną ir sielą. Mes siūlome pasinaudoti mūsų sodyboje įrengta pirtele, kuri įrengta iš aukščiausios rūšies liepos medienos, turi modernią ventiliavimo sistemą, o 'Harvia' akumuliacinis pirties katilas leidžia pasirinkti optimaliausią pirties temperatūrą, varijuojant nuo saunos iki tradicinės lietuviškos arba rusiškos pirtelės su vantomis. Garinėje puikiausiai tilps 6 asmenys, o patogiai įsitaisyti gulomis ir pasimėgauti vatomis gali net du asmenys. Pailsėti tarp užėjimų į garinę galėsite jaukiai įsitaisę priepirtyje, o patys drąsiausi atvėsti galės pūkšteldami į šalia esantį ežerą. Mes su mielu noru priimame svečius pageidaujančius vien tik pirties paslaugų. Tokiu atveju nuomos laikas skaičiuojamas valandomis.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Pirtis
Sodybos; Dvarai; Vilos
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Pirtis; Sauna; Kubilas

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!