Kaimo turizmo sodyba Po Ąžuolais

+370 698 10312
+370 614 74284
mgitana@gmail.com
www.sodybapoazuolais.lt
Paplatelė, Telšių aps. 27 km iki Plungės

Apie mus

Palikite kasdienybės rūpesčius anapus sodybos vartų! Ženkite į ramybės ir poilsio oazę! Čia Jūsų kūnui sugrįš jėgos ir stiprybė, siela išsilaisvins iš skubraus gyvenimo gniaužtų, o gamtos ir žmogaus sukurtas grožis dovanos tik pozityvias mintis...

Sodyba ,,Po ąžuolais‘‘ įsikūrusi unikalioje Žemaitijos nacionalinio parko teritorijoje. Sodybos kalvas tvirtai apsupę laiko šimtamečiai ąžuolai, o nuo švariausio Lietuvoje Platelių ežero - vos 200 metrų! Netoliese vingiuoja ir Plokštinės pažintinis takas - juo žingsniuodami gėrėsitės miško vaizdais, kvėpuosite pušų, sakų ir įvairiausių miško augalų aromatais prisodrintu oru. Pajusite visišką kūno ir sielos darną, nes jus pagaus švarios, skaidrios energijos tėkmė...

Sodyboje vienu metu gali ilsėtis 90 žmonių. Jums siūlome dviviečius, triviečius, keturviečius, septynviečius kambarius bei tris erdvius apartamentus.

Norintiesiems švęsti šeimos šventes ar rengti dalykinius susitikimus siūlome dvi sales - 25 ir 80 vietų.

Nuo penktadienio iki sekmadienio sodyboje veikia kavinukė, kurioje vaišintis ir ramiai leisti laiką vienu metu gali apie 30 žmonių.

Ilsėdamiesi galėsite išbandyti norvegišką pirtį (kubile) ir pajusti lietuviškos pirties garą. Vandens pramogų centras, kuriame smagiai laiką praleis ir dideli, ir maži, vilioja savo galimybėmis.

Sodybos svečius, išsiilgusius gamtos ir ramybės, kviečia grybų ir uogų pilnas miškas. Užkietėjusių žvejų laukia 3 žuvingi tvenkiniai. Vasarą saulę palydėti galima dviejose pavėsinėse. Šalia įrengtos patrauklios ir saugios vaikų žaidimo aikštelės. Senoje klėtyje pagal senolių tradicijas kepama naminė duonelė, plokštainis iš bulvių, žmonių Žemaitijoje vadinamas kugeliu.

NAUJIENA! Puikus vaikų žaidimų kambarys, kuriame laukia kamuoliukų baseinas, sūpynės, laipiojimo siena, stalo futbolas, interaktyvus žaidimas „Xbox“, namelis medyje ir daug smagių žaidimų, puikiausiai tiks Jūsų atžalų gimtadieniams ir pramogoms.

Sodyba ,,Po ąžuolais‘‘- tai vieta, kurioje visapusiškai apgalvota, kad Jūs ir Jūsų šeima patirtų fizinį bei dvasinį poilsį!

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Pirtis
Sodybos; Dvarai; Vilos
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Žirgai; Jodinėjimas; Karietos
Pirtis; Sauna; Kubilas

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!