Kaimo turizmo sodyba „Kernavės bajorynė"

+370 656 59199
+370 655 08551
adm@kernavesbajoryne.lt
www.kernavesbajoryne.lt
Kernavė, Širvintų raj., Vilniaus aps. 23 km iki Širvintų

Apie mus

Harmonijos pojūtis ir ramybė jūsų sielai!

Esame įsikūrę 34 km. nuo Vilniaus, šalia pirmosios Lietuvos sostinės Kernavės, garsios savo istorine praeitimi, kraštovaizdžiu ir piliakalniais.
2004 m. Kernavės archeologinė vietovė įtraukta į UNESCO pasaulio paveldo sąrašą.
Šimtmečius skaičiuojanti Kernavės istorija, kur tarsi susišaukia Neries vingis ir paslaptingas Pragarinės ežeras, kur tarp ąžuolų didybės ramybę pavargusiai sielai suteikia lietuviški liauni beržai bei grakščios pušelės, šioje oazėje įsikūrusi „Kernavės Bajorynė" ...čia jungiasi praeitis ir dabartis, ramybė ir jaukumas bei patogumas, dėmesys bei žmogiška šiluma...
„Harmonijos pojūtis ir ramybė jūsų sielai", - toks pagrindinis sodybos „Kernavės Bajorynė" siekis. Čia svečiams patiekiamas šviežias, natūralus ir sveikas, su meile pagamintas maistas, sukurta saugi erdvė mėgautis tyla bei nuostabiais Kernavės gamtos peizažais.

Čia kiekvienas gali dalintis džiaugsmu svarbiausiomis asmeninio gyvenimo akimirkomis bei pasisemti įkvėpimo savęs kūrybai ir sėkmei kasdienėje veikloje. Kartą čia apsilankius ilgai mintyse išlieka ežero ir miško spalvos, garsai, kvapai... Norisi čia grįžti dar ir dar, kad nenutrūktų harmonijos ir ramybės gija.

Laukiame Jūsų ištisus metus!

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Sodybos; Dvarai; Vilos
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Pirtis; Sauna; Kubilas

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!