Panevėžio aeroklubas - skrydis lėktuvu, parasparniu, sklandytuvu

Stetiškių g. 2b, Panevėžys, Panevėžio aps. 4 km iki Panevėžių

Apie mus

Skrydis lėktuvu virš Panevėžio ir jo apylinkių Jūsų kompanijai
Nuotykius danguje patirkite kartu!

Kuo ypatinga ši pramoga?
Siūlome Jums leistis į skrydį virš Panevėžio ir jo apylinkių su mylimiausių bičiulių kompanija! Skrydžio metu iš naujo atrasite puikiai pažįstamas savo miesto vietas! Pamatysite parkus, Nevėžio vingius bei miesto širdį - senvagę, galėsite džiaugtis urbanistiniais miesto vaizdais bei nuostabia Aukštaitijos lygumų gamta. Ilgametę patirtį sukaupę Panevėžio aerodromo pilotai Jums ir Jūsų geriausiems draugams garantuos daugybę gerų emocijų ir nepamirštamą kelionę!

Kas sudaro pasiūlymą?
Pasiruošimas skrydžiui;
Skrydis virš Panevėžio ir jo apylinkių.

Kam skirta ši pramoga?
Šis skrydis skirtas visiems, norintiems nepamirštamai praleisti laiką su draugais.
Linkime gero skrydžio!

Oro sąlygos
Sezonas tęsiasi nuo balandžio iki lapkričio mėnesio (sezono trukmė gali kisti). Pramoga labai priklauso nuo oro sąlygų: debesuotumo, kritulių, matomumo, vėjo stiprumo ir pan. Paprastai meteorologinės sąlygos yra numatomos iš anksto, tačiau kartais išankstinė prognozė būna netiksli arba neišsami. Todėl net atvažiavus į starto vietą pramoga saugumo sumetimais gali būti nukelta.

Laurynas Griauzdė
Tel.: +37065784321


Skrydis parasparniu
Ar galėtumėte atsispirti pagundai pamatyti po kojomis apie trečdalį Lietuvos teritorijos? Geriau vieną kartą pačiam pajusti skrydžio skonį, nei dešimt kartų išgirsti apie tai pasakojant draugus!

Kviečiame Jus į nepamirštamą, kvapą gniaužiantį skrydį virš Panevėžio. Išvyskite savo namą, kiemą, gatvę, mėgstamą parkelį ar ežerą iš paukščio skrydžio, apžvelkite savo pasaulį, kuriame gyvenate, viską aprėpiančiu žvilgsniu! Pasinaudoję šiuo neišdildomus įspūdžius žadančiu pasiūlymu, parasparniu skrisite maždaug 5-15 minučių. Priklausomai nuo oro sąlygų, pakilsite į 250-500 m aukštį.

Skrisite dviviečiu parasparniu drauge su patyrusiu instruktoriumi, tad baimintis tikrai nėra ko. Jums tereikia pasirūpinti patogia apranga, gera nuotaika ir truputėliu drąsos, o toliau - nepaprastas, žadą atimantis skrydžio ir laisvės pojūtis bei nuostabūs, po kojomis lekiantys vaizdai.

Smalsu, kaip veikia parasparnis? Parasparnis išsipučia nuo oro, nuo pasipriešinimo su juo jėgos ir įgauna sparno formą kaip lėktuvo. Viršutinė sparno briauna yra ilgesnė, oras pasiskirsto per sparno plotį ir dėl to atsiranda keliamoji jėga.

Išdrįskite nors kelioms minutėms atsiplėšti nuo žemės ir nevaržomai skristi, patikrite laisvės ir svaiginančio aukščio pojūtį! Išpildykite savo vaikystės svajones arba padovanokite nepamirštamą dovaną savo draugams!

Detalesnė informacija:
Tel.nr 8 699 24528
E-mail.: marius@virtual.lt


Apžvalginis skrydis sklandytuvu
Apžvalginis skrydis sklandytuvu tai nedidelės trukmės pažintinis skrydis sklandytuvu.

Skrydis bus vykdomas KA-7 mokomuoju dviviečiu sklandytuvu, kurį pilotuos patyręs licencijuotas pilotas. Pasiekus 300-400 metrų aukštį, pilotas atkabins sklandytuvą nuo lyno. Iškart po atsikabinimo sklandytuvas pereis į horizontalų skrydį, kurio metu girdėsis tik vėjo švilpimas, pajusite sklendimo žavesį, pamatysite Panevėžio miestą iš paukščio skrydžio.

Skrydžio trukmė: 5-8 minutės.
Skrydžio kaina asmeniui: 30€.
Skrydžio vieta: Stetiškių aerodromas.
Pakilimas: išvilktuvu.

Papildoma informacija
Svarbu: Skrydžiai išvilktuvu dažniausiai yra vykdomi savaitgaliais, nuo gegužės iki spalio mėnesio. Nevykdomi esant blogam orui, t.y., lyjant, esant rūkui, prastam matomumui, debesuotumui ar pučiant stipriam vėjui, todėl prieš atvykstant į aerodromą būtina susisiekti telefonu ir pasitikslinti ar bus galimybė kilti jūsų numatytu metu.

Kur ir kaip įsigyti? Skrydį galite įsigyti vietoje aerodrome arba suderinę telefonu

Kaip apsirengti? Patogiausia skrydžiui yra laisva, judesių nevaržanti apranga, tačiau draudžiama skristi avint įspiriamą avalynę, aukštakulniais ir nerekomenduotina dėvėti ilgų suknelių ar sijonų, kadangi tai gali sukelti nepatogumų užsidedant parašiutą.

Ką turėti su savimi? Rekomenduojame turėti kepurę ir akinius nuo saulės, kad ryški saulė netrukdytų mėgautis vaizdais, fotoaparatą ar vaizdo kamerą, kad galėtumėte užfiksuoti nepamirštamus įspūdžius.

Turite klausimų? Skambinkite telefonu nr. +37065784321 ar rašykite el. paštu panevezys.aeroclub@gmail.com

Svarbi informacija
Nerekomenduojame skristi nėščioms moterims, asmenims sergantiems širdies ligomis ar epilepsija.
Asmenys apsvaigę nuo alkoholio, narkotinių, psichotropinių ar kitų medikamentų skraidinami nebus.
Jeigu skrydžio metu pasijusite blogai ar nuspręsite, jog pamatėte ir patyrėte pakankamai, visada, pranešę pilotui, galite skrydį užbaigti anksčiau.
Mažiausias keleivio amžius – nuo 14 metų.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Skraidymas; Sklandymas; Šuoliai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!