"Gaspada" kaimo sodyba

+370 620 47979
+370 46 440525
info@gaspada.lt
www.gaspada.lt
Sėlenai, Klaipėdos aps. 19 km iki Klaipėdos

Apie mus

Septynių šimtamečių ąžuolų apsupta sodyba 2005 metais prikelta naujam gyvenimui. Sodyba yra vienkiemyje 15 km. nuo Klaipėdos ir 14km. nuo Gargždų šalia Plikių gyvenvietės. Sodyba svečius priima ištisus metus. Sodybos pavadinimas "Gaspada" yra slaviškos kilmės, tačiau pagal žemaičių tarmę "gaspada" reiškia nakvynės namai, viešbutis, laikinas pasisvečiavimas.

Šeimininkai kurdami sodybą stengėsi sukurti kuo geresnes sąlygas savo svečiams, kad apsilankę kartą, norėtų sugrįžti. Sodyboje įrengti 5 dviviečiai kambariai su atskirais WC, dušais. Visuose kambariuose yra TV. Yra dvi banketinės salės 24 ir 60 vietų su miegamaisiais svečiams.

Šalia gražaus tvenkinio yra pirtis, kubilas. Džiugu, kad sodybą pamėgo jaunavedžiai ir per trumpą laiko tarpą jau atšokta virš 200 vestuvių. Šeimininkai džiaugiasi, kad buvę jaunavedžiai tapę tėveliais savo džiaugsmu dalijasi su sodybos šeimininkais. Sodyboje organizuojame konferencijas, seminarus, prezentacijas, vestuves ir kitas šventes, gaminame svečiams maistą. Pas mus ras ramų poilsį ir gryną orą norintys pabėgti nuo miesto triukšmo, vakare susikurti laužą ar pasėdėti prie židinio.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Sodybos; Dvarai; Vilos
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Pirtis; Sauna; Kubilas

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!