Bambliuko svajonės - vaikų žaidimo ir ugdymo erdvė

Gedimino pr. 16/ Vilniaus g. 10, Vilnius, Vilnius

Apie mus

Kartą gyveno Bamblys. Jis buvo kitoks nei kiti bambliai. Kuomet kiti bambliai smagiai purkšdavosi vandeniu, jis atsisėdęs pievutėje svajodavo. O jo svajonės buvo didelės didelės, spalvotos spalvotos… Bamblys norėjo apkeliauti visą pasaulį, šildytis saulutėje ir susipažinti su kitais pasaulio gyventojais! Bambliukas žinojo, jeigu stipriai stipriai norės ir pasistengs – šios svajonės išsipildys. Taigi, vieną dieną, jis pakvietė kitus bamblius į susirinkimą. Bamblys pasidalino savo norais, slapčiausiais troškimais ir pasiteiravo, ar atsirastų norinčių prie jo prisijungti ir pažinti pasaulį. Bambliai nedvejodami sutiko ir pradėjo svajoti visi kartu, planuodami ateinančią kelionę į platųjį pasaulį, kurioje pažins vieni kitus ir patirs begalę smagių nuotykių…

,,Bambliuko svajonės – vaikų žaidimo ir ugdymo erdvė“ įsikūrusi pačiame Vilniaus miesto centre - Gedimino pr. ir Vilniaus g. sankirtoje - prekybos centre ,,Centro Pasažas”. Čia Jūsų vaikai pasitinkami su meile ir šypsena, o mažieji žaidimų forma mokosi pažinti save, pasaulį, išmoksta įsiklausyti, būti ir gražiai bendrauti su kitais vaikais bei išreikšti savo poreikius. Didelį dėmesį skiriame vaiko saviraiškai ir atradimams, kad šie suprastų, kas jiems labiausiai patinka. ,,Bambliuko svajonės“ – tai puiki vieta vaikučiams leistis į nuotykių pilną kelionę, kurioje ras skirtingus veikėjus, o save galės įkūnyti pačiose įvairiausiose profesijose. Siekiame, kad vaikai ne tik tikėtų, bet ir siektų savo svajonių, ugdytų mąstymą ir vaizduotę, savarankiškumą ir vertybes.

Vaikučius siekiame ugdyti ir auklėti perteikiant žinias darnoje su vaiko esamu brandos tarpsniu. Taip pat siekiame ugdyti vaikų asmeninius gebėjimus, valią, koncentraciją, dėmesingumą, kūrybiškumą. Auklėtoja Milda vaikus ugdo remdamasi Valdorfo pedagogika, su jais dirbant tiek individualiai, tiek grupėje.
Čia mes leidžiame vaikams būti vaikais ir siūlome ne tik pusdienio darželio, vaikučių priežiūros dienos metu ir vakarais paslaugas, bet ir seminarus būsimiems, esamiems tėveliams, dailės, šokio, muzikos, teatro, sporto bei kitas edukacines pamokėles mažyliams.

,,Centro pasaže“, kuriame įsikūrusi vaikų žaidimo ir ugdymo erdvė, taip pat rasite Smilga Beauty Lab grožio labaratoriją, kuroje mamytės gali atsipalaiduoti ir pasilepinti manikiūru, kirpėjos paslaugomis, kosmetologinėmis procedūromis ar net lankyti makiažo, stiliaus kursus. Visai šalia įsikūręs moterų sporto klubas ,,Diva”, masažo namai, prekybos centras ,,Go9” bei kitos žinomos parduotuvės: ,,Mango”, ,,Zara”, ,,Danija” ir t.t

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Atrakcionai; Žaidimų kambariai
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Vietos vaikų šventėms

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!