Masažo Klinika

+370 6 11 11 11 0
+370 600 03 150
masazo.klinika.info@gmail.com
www.masazoklinika.lt
S. Žukausko 21, Vilnius, Vilnius

Apie mus

UAB “Masažo klinika” - medicinos įstaiga įsteigta 2010 m. Veikianti pagal valstybinės akreditavimo sveikatos priežiūros veiklai tarnybos prie Sveikatos apsaugos ministerijos 2011m. rugpjūčio 29d. išduotą “Įstaigų asmens sveikatos priežiūros licenciją“ Nr. 3393. “Masažo klinikoje” teikiamos gydomosios bei estetinės medicinos paslaugos: medicininio gydomojo masažo bei kitos kūną, veidą jauninančios ir kitaip puoselėjančios procedūros. Suteikiama patyrusio gydytojo kineziterapeuto apžiūra, konsultacija bei sudaromas individualus rekomenduojamų kompleksinis masažų bei procedūrų programa.

„Masažo klinikoje“ pagrindinis dėmesys yra skiriamas medicininio gydomojo masažo procedūroms, kurie atliekami rankomis. Visus masažus atlieka kvalifikuoti, medicininį išsilavinimą turintys specialistai silpnaregiai. Masažuotojai nuolat tobulina savo sugebėjimus bei žinias, todėl kompetetingai atlieka ne tik masažą bet ir esant būtinumui konsultuoja bei suteikia kinezeterapinius, mankštos patarimus atsižvelgiant į esamą problemą.

Masažai, kurie su specialistu patarimu, derinami su kitomis procedūromis, tokiomis kaip detoksikacija, presoterapija, roll masažu sureguliuoja medžiagų apykaitą, didina darbingumą bei stiprina kitas svarbias gyvybines funkcijos. Todėl gydant ypatingas dėmesys yra skiriamas kiekvienam klientui individualiai.

Klinikoje taip pat atliekamos kitos, kūno linijas koreguojančios, odą bei bendrą savijautą gerinančios estetinės bei atpalaiduojančios procedūros, tokios kaip Lymphobiony L300 valo ir atgaivina veido odą, kuri po procedūros sustangrėja, pakyla veido kontūrai, tampa šviesesnė bei skaistesnė; vakuuminis Starvac masažas rekomenduojamas celiulitui gydyti, odos senėjimui lėtinti, apimtims mažinti; atpalaiduojantis masažas – teigiamai veikia vidinę organizmo būseną, sumažina dirglumą, įtampą, pašalina nuovargį. Tai tik nedidelė dalis siūlomų paslaugų, kurios padės pasijusti sveikai ir atrodyti gražiai.

Siekiant išlaikyti klinikos paslaugų patikimumo ir kokybiškumo standartą tiek gydomosios, tiek grožio ar spa procedūros, iš gausybės šiomis dienomis siūlomų, atrinktos ir atliekamos tik moksliškai patikrintos, pagrįstos, kokybiškos ir efektyvios. Įranga bei visi naudojami aparatai ir priemonės yra medicininiais tyrimais patikrinti, patvirtinti ir sertifikuoti.
Aukšta darbuotojų kvalifikacija, kokybiška įranga, kasdieninis darbas su klientais, sukaupta patirtis užtikrina kokybiškas paslaugas bei leidžia pasiekti puikių rezultatų.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Spa, masažai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!