„Relais&Chateaux Stikliai“ - viešbutis ir restoranas

8-5 264 9595
8-5 264 9595
sales@stikliaihotel.lt
www.stikliai.com
Gaono g. 7, Vilnius, Vilnius

Apie mus

„Relais&Chateaux Stikliai“ – tai išskirtinis ir unikalus 5 žvaigždučių viešbutis ir restoranas, pačioje Vilniaus širdyje – baroko ir gotikos architektūra alsuojančiame sostinės senamiestyje.

Viešbutyje kiekvienas iš 39 svečių kambarių ir apartamentų džiugina lankytojų akis unikaliais prancūzų interjero dizainerių sprendimais. „Relais&Chateaux Stikliai“ viešbutis – it Prancūzija alsuojanti pilis Vilniaus centre.

Viešbutyje esantis Gourmet tipo restoranas lankytojus pasitinka skendintis žalumoje ir papuoštas įvairiomis gėlių kompozicijomis. Restoranas „Stikliai“ Lietuvoje ir užsienyje – vertinamas ir gerbiamas tikrų maisto mylėtojų dėl gurmaniškų patiekalų, aukštos aptarnavimo kultūros bei rafinuota elegancija pripildytos atmosferos. Restorane išsirinkti Jums patinkantį patiekalą galite išsirinkti iš specialaus meniu, kurį kartu sukūrė Michelin įvertinto restorano virtuvės šefas iš Paryžiaus ir vyriausiasis „Stiklių“ šefas Linas Bražinskas.

Šalia viešbučio esantis, restoranas „Stiklių Aludė Tavern“ – tai nacionalinių patiekalų restoranas, kuriame verta paskanauti tautinio paveldo ir tarpukario Lietuvos virtuvės patiekalų. „Stiklių Aludėje“ ne tik sostinės svečiai, bet ir ištikimieji nacionalinės virtuvės gerbėjai gali mėgautis iš šviežiausių ingredientų pagamintais tradiciniais patiekalais.

Tarp šimtmečius menančių sienų, romantiškiausius miestelėnus ir Vilniaus svečius pasitinka Žalioji terasa bei žydintis vidinis kiemelis. Bent vienąsyk užsukus, sunku išlikti abejingiems: ši vieta išties sutverta išskirtinėms ceremonijoms ir šventėms, ar poilsio minutėms ramybėje.

Pasiilgusiems akimirkų tik sau – tinkamiausia vieta – SPA zona. Tai vieta, kuri leis Jums atsipalaiduoti: plaukioti baseine, pasimėgauti sauna, užmiršti dienos rūpesčius poilsio zonoje ar treniruoklių salėje.

Viešbutyje esantis baras – vilniečių ir miesto svečių pamėgta vieta, kur galima išmėginti save biliardo salėje ar prie šachmatų stalo.

Ypatingai jaukus Žiemos sodas su židiniu – tai išskirtinė vieta susitikimams, taurei gėrimo ar ramybės akimirkoms.

Dream Bar – elegancija alsuojantis kokteilių ir cigarų klubas, esantis čia pat, „Relais&Chateaux Stikliai“ viešbučio pastate.

Kepinių karalystė ir pyragėlių rojus – tai Stiklių konditerija ir kavinė „Ponių laimė“. Kvapai, spalvos ir skoniai, Prancūzija spinduliuojantys desertai „Madame de Pompadour“, macaron pyragaičiai ir kiti ypatingi kepiniai tikrai ras kelią į kiekvieno širdį.

Unikalūs „Stiklių apartamentai“ – tai užburiantis interjeras, XVI – XVII a. architektūra, Jūsų ilgesnei maloniai viešnagei sostinėje, kuomet Jums užtikrinami aukščiausio lygio patogumai ir aptarnavimas vieno ar dviejų miegamųjų apartamentuose su virtuve.

Jūsų verslo renginiams, susitikimams, konferencijoms – autentiškame pastate įrengta konferencijų salė ir biblioteka.

„Relais&Chateaux Stikliai“ viešbutį bei aptarnavimą restorane mielai pasirenka Vilniuje viešintys garbūs svečiai: karališkųjų šeimų atstovai, prezidentai, politikai bei pramogų pasaulyje garsūs žmonės. Viešbučiui atiteko laimė priimti Monako kunigaikštytę Caroline, JAV politikę Hillary Clinton, baleriną Maja Pliseckaja su vyru kompozitoriumi Rodionu Ščedrinu, dainininkus Alą Pugačiovą, Filipą Kirkorovą ir daugelį kitų. garbingų svečių.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Renginių salės nuoma
Restorane, kavinėje
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Spa, masažai
Pirtis; Sauna; Kubilas

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!