SPA centras "Exotic Spa Morocco"

+370 52 12 12 15
+370 52 12 12 15
spa@exoticspa.lt
exoticspa.lt
Šv.Mikalojaus g. 5, Vilnius, Vilnius

Apie mus

Spa centras "Exotic Spa Morocco" įsikūręs pačioje Vilniaus Senamiesčio širdyje jaukiuose skliautiniuose rūsiuose, įrengtuose unikaliu bei autentišku marokietišku stiliumi. Čia kiekviena interjero detalė tarsi dvelkia senovės Maroko paslaptimis bei atspindi tikrąją šio savito, itin spalvingo, turtingo ir kerinčio krašto dvasią – nuo senovinių žalvarinių ir odinių dirbinių, indų, baldų, ginklų, veidrodžių ir medžio kaukių, derančių prie senovinių rūsio plytų sienų, iki jaukių, intymių, Maroko dvasia dvelkiančių masažo kambarių, viliojančių muzikos garsų ir kvapnios tikros marokietiškos mėtų arbatos gėrimo ritualo.

Spa centre "Exotic Spa Morocco" – gausus įvairių masažų ir Spa procedūrų asortimentas, tarp kurių - tradiciniai ir egzotiniai masažai, įvairios Spa procedūros, Spa programos poroms bei ypač malonios, jaudinančios ir viliojančios egzotinės procedūros vyrams…

Kviečiame apsilankyti ir Jus pasitiks jaukūs, autentiškai įrengti masažo kambariai, viliojantys aromatai, kerintys muzikos garsai, sušildys kvapnios arbatos puodelis bei maloniai nustebins jaudinantys unikalūs pojūčiai..


Masažas švelnus, masažas stiprus, masažas rankomis, masažas įvairiomis priemonėmis - o kas gi geriau? Dažnai užduodame šį klausimą sau, bet, kaip negalima visą gyvenimą valgyti to pačio maisto, taip negalima ir pritaikyti to pačio masažo visomis gyvenimo aplinkybėmis. Tiesiog klausykitės savo kūno ir tik jis Jums pasufleruos, kas jam geriausia būtent šią akimirką!

Geras ir profesionaliai atliktas masažas ne tik atpalaiduoja ir nuramina, suteikia jėgų ir padeda pasijusti geriau po sunkios darbo dienos. Jau senų senovėje žinota, kad žmogaus rankų prisilietimas turi magiškų galių, masažo metu galinčiu suteikti nepakartojamų pojūčių...

... tik nebijokite paeksperimentuoti ir mūsų teikiamų paslaugų subtilumas privers Jus pamiršti kasdieninę rutiną, sunkius darbus ar varginančias problemas bei - pažadame - suteiks Jums nepakartojamų įspūdžių!


Erotinis masažas - Jums nauja ir neišbandyta? Tik nebijokite paeksperimentuoti ir šis masažas paliks Jums didelį įspūdį!

Erotinio masažo technika - tai tradicinio arba rytietiško masažo technikos derinys su erogeninių zonų stimuliacija, kuri įvairiose šalyse gali būti įvardinama vis kitaip. Rytuose tai - tantros menos, tačiau jo pagrindas pirmiausia yra dėmesys dvasiniam ryšiui ir tik paskui - kūniškiems malonumams.

Trokštantiems visiškos palaimos, atsipalaidavimo bei išskirtinių jaudinančių pojūčių - rekomenduojame išbandyti vieną iš šių masažų.

Erotinis masažas - tik masažas. Intymių paslaugų neteikiame!

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Spa, masažai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!