East Island SPA Vilnius - SPA, masažai

+370 (5) 272 2227
+370 (682) 33 222
forum@eastisland.lt
www.eastisland.lt
Konstitucijos pr. 26, Vilnius, Vilnius

Apie mus

Rytų išmintimi bei filosofija paremta įmonės koncepcija siekia nenutolti nuo to ir pasiūlyti savo klientams kuo platesnį ir išskirtinį rytietiškų paslaugų spektrą. Tik pas mus rasite net trijų skirtingų kultūrų specialistus.

Niekas taip gerai neatskleis Jums rytietiškų masažų subtilybių, kaip pats tų šalių gyventojas, todėl pas mus dirba masažo meistrai, atvykę iš Tailando, Kambodžos ir net iš kontrastingosios Indijos. Ši šalis – neabejotina Ajurvedinių masažų karalienė.

EAST ISLAND SPA VILNIUS nustebins net ir daug kur keliavusius ar daug ką mačiusius, vertinančius privatumą bei išskirtinį dėmesį svečius. Čia Jūs galėsite pasimėgauti tradiciniais ir rytietiškais masažais, taip pat Ajurvediniais masažais, kuriuos atlieka vieninteliai Lietuvoje masažo meistrai iš Indijos, egzotinėmis SPA procedūromis, atgaivinti bei palepinti odą prabangia SKEYNDOR kosmetika ar tiesiog atsipalaiduoti bei pailsėti aromatinėse žiedlapių voniose. SPA centre dirbantys užsienio specialistai atskleis Jums senovės Rytų relaksacijos paslaptis, o jauki autentiška aplinka bei kerinti muzika nukels Jus į tolimąją Rytų šalį, kurioje pasinersite į SPA malonumų pasaulį…

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Spa, masažai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!