Techninis renginių aptarnavimas - Audioforma

+370 67 434808
+370 67 434808
info@audioforma.lt
www.audioforma.lt
E. Šimkūnaitės g. 11, Vilnius, Vilnius

Apie mus

Jau dešimt metų sėkmingai dirbame kamerinių koncertų, elektroninės muzikos festivalių, verslo renginių, teatrų bei klubų techninio aptarnavimo srityje. Ilgametė darbo patirtis tiek Lietuvoje, tiek užsienyje, pelnė pasitikėjimą ir klientų įvairovę, bei suteikia mums tvirtą techninį pagrindą. Siūlome prisijungti ir patikėti savo renginių techninius rūpesčius tiems, kurie užtikrins aukštą Jūsų renginio kokybę.

Subūrėme entuziastingą garso inžinierių ir šviesos dailininkų, techninių darbuotojų komandą, vedamą novatoriškų idėjų. Drąsiai teigiame, jog mūsų komanda pajėgi sukurti ir įgyvendinti garso ir šviesos sprendimus būtent pagal Jūsų poreikius. Patyręs ir operatyvus įmonės personalas savo veikloje laikosi tikslo – kiekvienam klientui sukurti tinkamiausią sprendimą. Buvę sėkmingi darbai ir projektai įkvepia kryptingai judėti į priekį.

Kodėl verta tapti mūsų klientais? Todėl, kad mes siekiame geriausio, abipusio sutarimo kainos ir paslaugų atžvilgiu, konsultuojame bei savo klientams siūlome optimaliausią variantą tiek ilgalaikiams, tiek trumpalaikiams poreikiams.

Techninis renginių aptarnavimas
Renginių įgarsinimas
Scenos nuoma
Renginių apšvietimas
Koncertų įrašymas

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Įgarsinimas, apšvietimas

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!