Personažai vaikų šventėms

+370 621 23916
+370 621 23916
info@personazaivaikams.lt
personazaivaikams.lt

Apie mus

Personažai vaikams Jums siūlo gausybę personažų, kurie papuoš Jūsų vaikų šventes, gimtadienius, krikštynas, Kalėdinius renginius bei nudžiugins mažuosius savo linksmomis programomis!

NEPAMIRŠTAMOS AKIMIRKOS VAIKŲ ŠVENTĖMS
Personažai vaikų gimtadieniams, krikštynoms, darželių išleistuvėms, kalėdiniams renginiams ir kitoms vaikų šventėms! Mes ne tik papuošime Jūsų vaikų šventes linksmomis programomis, bet ir suteiksime daugybę nepamirštamų akimirkų!

VAIKŲ GIMTADIENIAI
Svajojate apie nepamirštamą Jūsų vaiko gimtadienį? Mūsų personažai pasirūpins Jūsų vaiko gimtadienio organizavimu ir vedimu!

VAIKŲ KRIKŠTYNOS
Organizuojame ir vedame vaikų krikštynas! Jūsų pasirinktas personažas ne tik sukurs tikrą šventę vaikams, bet ir pasirūpins mažųjų pramogomis šventės metu!

DARŽELIŲ IŠLEISTUVĖS
Organizuojame „Iš darželio į mokyklą“ išleistuves darželinukams! Leiskitės į nuotykius su Piratu ir Pirate, Klounu ir Kloune, Kareiviu ir Kareive, pasirinktais Superherojais ir Princesėmis!

RUGSĖJO 1-OSIOS ŠVENTĖ
Dar prisimenate kaip smagiai bėgome iš darželio į mokyklą? Rugsėjo 1-osios šventės metu nustebinsime Jus ir Jūsų vaikučius! Sukursime įsimintiną šventę ir pirmąją dieną mokykloje vaikams!

KALĖDINIAI RENGINIAI
Organizuojame Kalėdinius renginius darželiuose, mokyklose, namuose ir įmonėse su Kalėdų Seneliu ir Snieguole, Elza ar kitu pasirinktu personažu! Jūsų lauks žaidimai, pramogos, o svarbiausia kas? DO-VA-NOS!

VESTUVĖS IR ŠEIMOS ŠVENTĖS
Patikėkite mums savo vaikus ir mes jais pasirūpinsime vestuvių, Jūsų jubiliejų ar kitų šeimos švenčių metu. Ramybė ir šventė tėveliams, žaidimai ir pramogos vaikams suaugusiųjų švenčių metu!

ĮMONIŲ, MIESTŲ IR MIESTELIŲ ŠVENTĖS
Artėja įmonės vakarėlis, o galbūt miesto ar miestelio šventė? Leiskite mums pasirūpinti Jūsų vaikais, mes sukursime Jums pramogų zonas ir kartų švęsime Jūsų įmonės, miesto ar miestelio šventes!

DOVANŲ PRISTATYMAS IR PASVEIKINIMAS
Pasveikinsime ne tik mažus, bet ir didelius gimtadienio, krikštynų, jubiliejų, boso dienos ar kitomis progomis! Trumpa sveikinimo programa ir mūsų išlankstyta gėlytė dovanų! Galime įteikti ir Jūsų paruoštas dovanas

REKLAMINĖS AKCIJOS
Organizuojame reklamines akcijas kartu su personažais! Galime reklamuoti Jūsų produktus ar paslaugas, dalinti Jūsų skrajutes, vizitines. Dalyvaujame promo akcijose!

SOCIALINĖ VEIKLA
Tikime plačios šypsenos ir gerų emocijų teikiama nauda, todėl dalyvaujame įvairiose socialinėse akcijose ir iniciatyvose. Esame atviri Jūsų pasiūlymams ir iniciatyvoms. Juk taip gera dalintis gerumu!

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Šou pasirodymai
Vaikams skirti pasirodymai
Renginių organizatoriai, planuotojai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!