Aktyvių renginių organizatoriai - Emovents

Apie mus

Esame aktyvių pramogų organizatoriai. Siūlome originalius sprendimus šventėms, festivaliams, varžyboms bei įvairiems viešiems ir uždariems renginiams.

Mūsų pramogos yra skirtos suaugusiems, tačiau turime ką pasiūlyti ir vaikams. Įtraukiame visus! Aktyviuose renginiuose veiklos netrūksta ne tik dalyviams, bet ir žiūrovams.

Stadiono dydžio unikali aktyvių linksmybių zona ar tik viena pramoga įtraukia švenčių dalyvius ir nepalieka abejingų. Siūlome sprendimus, kai vienu metu gali pramogauti nuo kelių dešimčių iki kelių tūkstančių žmonių. Mūsų profesionali komanda pasirūpins, kad laiką leistumėte saugiai ir be rūpesčių.

Aktyvias veiklas organizuojame visus metus – ir lauke, ir uždarose patalpose. Visada ieškome originalių sprendimų: mūsų klientai yra pramogavę ir pagrindinėje miesto aikštėje, ir ant dangoraižio stogo, ir šalia biurų pastato, prie judrios sankryžos.

Padedame nustebinti įmonių darbuotojus, atitraukti juos nuo kasdienės rutinos, originaliai padėkoti ištikimiems klientams, taip pat motyvuoti kolektyvą, stiprinti komandos dvasią.

Mėgstantiems aktyvesnius iššūkius, organizuojame įvairias varžybas, kuriose savo jėgas išbando tiek profesionalai, tiek mėgėjai.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Atrakcionai; Žaidimų kambariai
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Renginių organizatoriai, planuotojai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!