Balionų Karaliai - balionai, fejerverkai, dekoravimas

+370 652 25251
+370 652 25251
info@balionukaraliai.lt
www.balionai.lt

Apie mus

Džiaugsmas ir laimė tai dalykai, kurios mes siekiame sukurti. Su tokiu tikslu 1995 metais buvo įsteigta uždaroji akcinė bendrovė „BALIONŲ KARALIAI“ , kuri tapo balionų verslo pradininke visoje Lietuvoje. Bėgant metams, turėdami tikslą, mes einame tik į priekį. Tam mums reikia žinių platumo, minčių jėgos, vaizduotės galios ir, aišku, darbščių rankų. Taip susikaupė neįkainuojama patirtis, kurią iki šių dienų puoselėja ir tobulina kūrybingi, savo darbą gerai išmanantys darbuotojai bei didelis noras kas kartą būti vis geresniais. Todėl nuolat dalyvaujame tarptautiniuose seminaruose, specializuotose parodose ir taip supažindiname Lietuvos vartotoją su pasaulinėje rinkoje atsirandančiomis naujovėmis, jas platiname savo šalyje.

Mūsų atliekami darbai patrauklūs savo idėja, forma, spalvomis – vizualia harmoninga estetika, kurios pagrindinis tikslas atkreipti ir pritraukti kiekvieno iš mūsų dėmesį, susižavėjimą – padėti sukurti tikrą šventę ir gerą jos nuotaiką. O siūlomų prekių asortimentas kokybiškas ir platus, pritaikytas kiekvieno vartotojo poreikiui. Šiandiena jau galime pasiūlyti visas, bet kuriai šventei skirtas prekes, kurios yra importuojamos tiesiogiai iš gamintojų, esančių Italijoje, Ispanijoje, Olandijoje, Vokietijoje, Kinijoje, Kolumbijoje bei JAV.

Šypsokimės! Geriausias mūsų viso atliekamo darbo įvertinimas yra pastovūs ir ištikimi klientai, kuriems labai svarbu aukšta kokybė, šiltas ir malonus aptarnavimas bei lanksti kainų sistema ir taikomos didelės nuolaidos.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Švenčių atributika
Dekoracijos; Dekoravimas

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!