Dovanos, Balionai, Šventinė atributika, Fejerverkai

+370 611 42152
+370 611 42152
svenciusalis@gmail.com
www.svenciusalis.lt

Apie mus

Šventę galima švęsti paprastai, tačiau mielos smulkmenėlės tik paįvairina pilką kasdienybę. Smulkūs akcentai vestuvėse, krikštynose, gimtadieniuose, jubiliejuose ir kituose renginiuose suteikia neišdildomą įspūdį ir sukuria pakilią nuotaiką. Mūsų prekės — tarsi paskutinis muzikos akordas, kurio galėtų ir nebūti, tačiau jis tik įrodo, kad viskas atlikta be priekaištų.

UAB „Švenčių šalis“ pirmąją parduotuvę Mažeikiuose atidarė 2011 metais, Telšiuose — 2012-aisiais.

Specializuota dovanų, balionų, šventinės atributikos bei pirotechnikos parduotuvė „Švenčių šalis“ kviečia mažeikiškius ir telšiškius apsilankyti ir ragina leisti palengvinti pasirengimą šventei, nes viskuo pasirūpins profesionalus ir paslaugus įmonės kolektyvas.

Klientus aptarnauja šios srities specialistai. Pardavėjos žinias tobulina dalyvaudamos seminaruose, mokymuose, yra įgijusios diplomus. Patarimus apie fejerverkus dalina ir pagelbsti profesionalus pirotechnikas. Įmonė bendradarbiauja su šalyje gerai žinoma pirotechnikos paslaugas teikiančia bendrove „Blikas“.

Čia Jūs rasite pačias įvairiausias dovanas nuo mažo mielo suvenyro, stalo serviravimo reikmenų iki balionų puokštės. Klientas visuomet sulauks patarimų, kaip organizuoti šventes. Parduotuvėje prekiaujama įvairiausių rūšių balionais, šventine atributika, dekoro elementais.

Parduodami muilo burbulų pūtimo aksesuarai, mėgėjiški fejerverkai, rankų darbo žvakės, atvirutės, molio dirbiniai, pieštos ir graviruotos taurės, austos ir spausdintos juostos, konfeti, poligrafijos gaminiai, rinkiniai vestuvėms, krikštynoms, gimtadieniams, jubiliejams, teminiams vakarėliams ir panašiai.

Teikiamos kokybiškos dovanų pakavimo popieriuje ir balione, juostų spausdinimo, automobilių puošimo, balionų pripūtimo oru ar heliu, patalpų dekoravimo balionais, graverio ir kitos paslaugos. Nuomojamas burbulų pūtimo aparatas. Esant poreikiui, šventėse specialistas iššauna fejerverkus.

Kokybiškas ir originalias prekes už tinkamą kainą rasite tik apsilankę galinčiose pasigirti prekių gausa parduotuvėse „Švenčių šalis“.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Švenčių atributika
Dekoracijos; Dekoravimas

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!