Aurentus - Automobilių nuoma

+370 620 33 000
+370 620 33 000
info@aurentus.lt
www.aurentus.lt
S. Nėries 101-200, Vilnius, Vilnius

Apie mus

Automobilių nuoma Vilniuje – patogi paslauga, kuri suteikia galimybę naudotis automobiliu visada, kai jo reikia. UAB Aurentus jau keletą metų teikia automobilių nuomos paslaugas tiek įmonėms, tiek privatiems asmenims ir visada gali pasiūlyti automobilį Jūsų šventei, atostogoms, verslo reikalams ar automobilio gedimo atveju. Mūsų įmonė, užsiimanti automobilių nuoma, priklausomai nuo Jūsų poreikių, keleivių kiekio ir kelionės tikslo, gali pasiūlyti nuo mažų ekonomiškų, kompaktiškų iki vidutinės ir standartinės klasės automobilių. Didesnėms žmonių grupėms siūlome mikroautobusus, o ieškantiems išskirtinumo – kabrioletų nuomą. Jeigu keliaujate su vaikais, Jums prireiks automobilinės vaikiškos kėdutės. Kelionėse po nepažįstamas vietoves pravers GPS navigacija.

UAB Aurentus tikslas – teikti kokybiškas automobilių nuomos paslaugas bei aptarnauti klientus greitai ir patikimai. Klientas visada gali džiaugtis techniškai tvarkingu bei švariu automobiliu. Didelis transporto kategorijų ir modelių pasirinkimas, geros kainos, greita rezervacija ir techninė pagalba kelyje. Visi nuomojami automobiliai yra apdrausti civiliniu ir Kasko draudimu bei turi 24/7 techninę pagalbą kelyje, kuri garantuoja saugumą, nesukeliant jokių papildomų rūpesčių atsitikus nelaimei kelyje. UAB Aurentus teikia tiek trumpalaikės, tiek ilgalaikės automobilių nuomos paslaugas. Minimalus automobilio nuomos terminas – 1 para, o ilgalaikė nuoma gali trukti net iki 36 mėnesių.

Jeigu automobilis Jums reikalingas verslo kelionei, jeigu ketinate keliauti su šeima ar draugais, jeigu grįžote į gimtinę atostogų ar reikalingas transportas šventei – mūsų paslaugos kaip tik Jums. Išsirinkite Jums tinkamą modelį ir rezervuokite internetu arba telefonu. Jei reikalingas patarimas, ar nesate tikri dėl savo pasirinkimo, susisiekite. Tikime, kad suburti nemažą klientų ratą padėjo mūsų atsakingas požiūris į klientą ir didelis noras tobulėti automobilių nuomos srityje.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Mikroautobusai, autobusai
Lengvieji automobiliai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!