Autobusų, mikroautobusų, automobilių nuoma

+370 630 00430
+370 648 04255
info@lurenta.lt
www.lurenta.lt

Apie mus

Autobusų nuoma
UAB „Lurenta“ siūlo autobusų nuomą kelionėms Lietuvoje ir Europoje.
Šiuo metu Jums galime pasiūlyti keleivinius autobusus nuo 30 iki 50 vietų. Tai puikus sprendimas dideliems kolektyvams, turistinėms grupėms, įmonėms ar mokymo įstaigoms. Mūsų ilgalaikę patirtį turintys vairuotojai užtikrins kelionės kokybę bei leis Jums atsipalaiduoti ir džiaugtis puikiu laiku kompanijoje. Visuose autobusuose yra įrengti tualetai, mini virtuvėlės, kokybiška audio bei video sistema, kondicionieriai. Pagal Jūsų užklausą tiksliai pateiksime autobuso nuomos kainą, kuro sąnaudų ir kitų mokesčių sąmatą. Autobusų nuoma tai puikus, ekonomiškas ir praktiškas pasirinkimas Jūsų patogumui. Pastoviems klientams taikoma lanksti nuolaidų sistema.

Mikroautobusų nuoma (iki 19 vietų)
UAB „Lurenta“ teikia keleivinių mikroautobusų nuomos paslaugą (nuo 10 iki 19 vietų).
10-19 vietų mikroautobusų nuoma – puikus sprendimas laisvalaikio ar verslo kelionėms didesnei keleivių grupei. Siūlome10-19 vietų mikroautobusų nuomos paslaugas palankiausiomis sąlygomis, Jūsų kelionėms po Lietuvą ar užsienį. Lengva ir patogi sėdynių konfigūracija užtikrins komfortą išvykų metu, o panoraminis įstiklinimas maksimaliai išpildys keliautojų lūkesčius kuo daugiau pamatyti. Mikroautobusų nuoma kelionėms – ekonomiškas, praktiškas ir protingas sprendimas, norintiems keliauti patogiai, norintiems sutaupyti bei trokštantiems praleisti neužmirštamą laiką.Įmonėje „Lurenta“ dirbantys vairuotojai yra tikri savo srities specialistai, todėl klientų kelionės su mūsų vairuotojais busmaksimaliai patikimos ir saugios. Jų darbo specifika reikalauja susikaupimo ir nuolatinio atsakomybės jausmo, tad būtent dėl to mes skiriame ypatingai didelį dėmesį savo darbuotojų kompetencijai. Atsakomybė, saugus vairavimas ir atsižvelgimas į klientų lūkesčius bei norus – tai dalykai, kuriuos garantuoja mūsų įmonė „Lurenta“ ir mūsų teikiama paslauga – mikroautobusųnuoma su vairuotoju visoje Europoje.

Mikroautobusų nuoma (iki 9 vietų)
UAB „Lurenta“ taip pat teikia ir mikroautobusų nuomos paslaugas su vairuotoju ir be jo.
Nesvarbu keliaujate su draugais, kolektyvu ar su šeima, visada norite, kad kelionė bus įsimintina ir nereikės sukti galvos dėl transporto. Mikroautobusų nuoma – puikus pasirinkimas, vertinantiems patogumą bei paprastą susisiekimąorganizuojant išvykas turizmo agentūroms, ambasadoms, viešbučiams, renginių organizatoriams, meno kolektyvams, sporto komandoms, turistinėms grupėms ir miesto svečiams, kelionėms tiek Lietuvoje, tiek vykstant į užsienį, nedidelėms grupėms žmonių su dideliu bagažu ar nedidelei grupei asmenų, drauge vykstančių iš/į oro uostą, stotį, viešbutį.Maža to, vairuoti mikroautobusą gali visi, turintys B kategorijos vairuotojo pažymėjimą, todėl išvykos metu keliautojams tikrai negrės pervargimas – greta sėdintys visada galės Jus pakeisti ir perimti mikroautobuso vairą. Šių patogių, ekonomiškų ir manevringų mikroautobusų valdymas nėra sudėtingas. Išsirinkus tinkamiausią mikroautobuso variantą, kompetentingi įmonės darbuotojai Jūsų patogumui transporto priemonę gali pristatyti į bet kurią pageidaujamą vietą. Tačiau jei norite visą laiką skirti savo šeimai, draugams ar kolegoms, ilgametę patirtį turintys „Lurenta“ vairuotojai pasiruošę Jums padėti. Mikroautobusų nuoma su vairuotoju – itin populiari mūsų teikiama paslauga, užtikrinanti sklandžią ir saugią kelionę.

UAB „Lurenta“ naudoja tik naujus, techniškai tvarkingus mikroautobusus,kuriuose sumontuota visa komforto įranga - audio sistema, kondicionierius, didelė bagažinė, sėdynių padėties valdymas.Visi įmonės 9 vietų mikroautobusai yra dyzeliniais varikliais atitinkantys Europos standartus ir yra labai ekonomiški.

Automobilių nuoma
UAB „Lurenta“ gali pasiūlyti ekonominės, standartinės bei prabangios klasės automobilius.
Automobilio nuoma UAB „Lurenta“ – patogus ir praktiškas pasirinkimas.Atsižvelgiant į Jūsų poreikius ir kelionės automobiliu tikslą – grįžus atostogauti į gimtinę, ketinant trumpai pakeliauti, priimant svečius, organizuojant šventę, laikinai negalint naudotis savo automobiliu ar norint įsigyti naują automobilį, tačiau negalint išsirinkti automobilio markės, ieškant naujovių ir norint išbandyti įvairių automobilių privalumus– mes padėsime Jums išsirinkti tinkamiausią variantą.

Visi nuomojami automobiliai yra nauji, patogūs, ekonomiški, turi kokybės garantiją ir yra reguliariai apžiūrimi sertifikuotame autoservise, todėl kelionės metu nesusidursite su techninėmis problemomis irgalėsite jaustis komfortabiliai. Mūsų komanda pasirūpins, kad kiekvieną kartą išsinuomotumėte švarią,tvarkingą bei idealios techninės būklės transporto priemonę. Iš anksto susitarus, pristatysime automobilįsutartu laiku, į pageidaujamą vietą, o pasinaudojus galėsitejį tiesiog palikti Jums patogioje vietoje, nesvarbu koks tai būtų miestas. Jūsų patogumui taip pat teikiame keleivių pervežimo paslaugą, tad jei Jums reikalinga automobilio nuoma su vairuotoju– kompetentingi, paslaugūs ir didelę vairavimo patirtį turintys įmonės vairuotojai pasirūpins Jūsų saugumu ir komfortu. Mūsų darbuotojai kalba anglų ir rusų kalbomis. Galime pasitikti Jus oro uoste, stotyje ar kitoje pasirinktoje vietoje ir pervežti į nurodytą Lietuvos vietą ar už jos ribų.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Mikroautobusai, autobusai
Lengvieji automobiliai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!