Auto nuomos brokeriai "AutoBus.lt"

+370 673 366 98
+370 673 366 98
info@autobus.lt
www.autobus.lt
Kęstučio g. 50, Vilnius, Vilnius

Apie mus

Autobus.lt vardas jungia specialistus, kurie transporto paslaugų sektoriuje dirba ne vieną dešimtmetį. Patirtis, profesionalumas, analogų neturinti paslauga ir nuolatinis dėmesys klientui yra vertinamos tiek Lietuvoje, tiek užsienyje.

Autobus.lt – Lietuvoje suteikė transporto paieškos tarpininkavimo paslaugas.

PAGRINDINĖS PASLAUGOS
Autobus.lt – esame jaunas ir entuziazmu trykštantis kolektyvas, kurio tikslas padėti Jums gauti patį geriausią mikroautobusų, autobusų ir automobilių nuomos pasiūlymą. Tai platforma, kurioje galima rasti gausybe paslaugų teikėjų. Kaip tarpininkai, nuolat bendradarbiaujantys su savo verslo partneriais, galime pasiūlyti geriausią pervežimo kainą ir padėti surasti paslaugos teikėją per trumpiausią laiką. Čia vieta, kurioje visi transportavimo paslaugų klausimai sprendžiami kliento naudai.

Būtent nuolatinis dėmesys klientų poreikiams paskatino plėsti savo veiklą. Mes siūlome visą transportavimo paslaugų kompleksą, kurį sudaro automobilių, mikroautobusų ir autobusų nuoma, transportavimo paslaugos. Tai komfortiškas, atitinkantis visus saugumo reikalavimus transportas. Kelionė jais iš ir į oro uostą, įmonės išvyką, turistinę kelionę ar renginius jau tapo patogaus ir malonaus laiko garantu.

MIKROAUTOBUSŲ NUOMA
Mikroautobusų nuoma ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje. Autobus.lt pasirinksite patogius, įvairių dydžių, mikroautobusus. Kompaktišką devynių vietų mikroautobusą galima nuomotis ir vairuoti, turint B kategorijos vairuotojo pažymėjimą. Naujausią 10–19 vietų verta – nuomotis kartu su vairuotojo paslaugomis ir taip išvengti papildomų rūpesčių. Šioje platformoje Jūs galite rasti visą pluoštą mikroautobusų nuomos pasiūlymų. Tereikia užpildyti užklausos formą.

AUTOBUSO NUOMA
Išskirtiniai 30-50 vietų arba vietų autobusai pritaikyti tiek kelionėms Lietuvoje, tiek užsienyje. Juos vairuoja jau ne vienerius metus patirties turintys vairuotojai. Ilgametė vairuotojų patirtis ir modernus transportas užtikrins saugumą visos kelionės metu. Jums teliks mėgautis naujais įspūdžiais. Jeigu abejojate dėl tinkamiausio pasirinkimo varianto – užpildykite užklausos formą. Su Jumis susisieks mūsų specialistas ir pagelbės pasirinkti patį geriausią pasiūlymą.

AUTOMOBILIŲ NUOMA
Lengvieji automobiliai yra įvairiausių klasių, t.y. nuo ekonominės iki verslo ar prabangios limuzino klasės. Mūsų vairuotojai kalba anglų, lenkų ir rusų kalbomis. Jie kompetetingi, paslaugūs. Norėdami išnuomoti tokį automobilį Jums nereikia prisirišti prie ilgalaikių sutarčių ar papildomai naudotis vairuotojo paslaugomis. Galite pasirinkti trumpalaikę nuomą ir vairuoti patys. Juk nieko nėra geriau už laisvės pojūtį, kurį suteikia mobilumas!

PLATFORMA
Autobus.lt yra ne tik mikroautobusų, autobusų ir automobilių nuomos platforma. Tačiau ir transportavimo paslaugas:

Jums nereikia daugiau ieškoti patogiausios kelionės į oro uostą ir iš jo galimybių.
Su Autobus.lt įmonių išvykos taps patogios ir jaukios.
Pagal individualius poreikius turistinės kelionės!

FILOSOFIJA
Reikia auto? Bus!

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Mikroautobusai, autobusai
Lengvieji automobiliai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!