Automobiliu nuoma "Autorentals.lt"

+370 683 700 73
+370 683 700 73
autorentalslt@gmail.com
www.autorentals.lt
Priestočio 1, Klaipėda, Klaipėda

Apie mus

Autorentals.lt – jauna, tačiau ambicinga kompanija,besiplečianti ir sėkmingai Lietuvos rinkoje veikianti bendrovė, siūlanti automobilių be vairuotojo ir su vairuotoju nuomos paslaugas. Mes Jums siūlome lengvųjų bei krovininių (komercinių) automobilių nuomos paslaugas itin palankiomis sąlygomis bei kainomis.

Nuomojami automobiliai yra reguliariai tikrinami, kruopščiai prižiūrimi ir techniškai tvarkingi automobiliai. Kiekvienas automobilis yra pilnai sukomplektuotas pagal kelių eismo taisyklių reikalavimus. Mes, stengdamiesi sukurti klientui patogiausias sąlygas, pristatome ir pasiimame nuomojamus automobilius klientui patogioje vietoje.

Papildomai galime pasiūlyti stogo bagažinę, vaikišką kėdutę bei navigacijos įrangą.Vartotojų patogumui, dirbame be poilsio dienų, tad paslaugas galite užsisakyti bet kurią savaitės dieną, bet kuriuo paros metu. Gerbiame savo klientus ir prižiūrime automobilius. Pagalbą suteikiame, kada tik jos reikia.

Skambinate mums, ir mes kuo skubiau išsprendžiame problemą teikdama automobilių nuomos paslaugas, siekia patenkinti įvairiausius klientų pageidavimus bei pateisinti lūkesčius. Mes visada stengiamės į savo paslaugas ir nuomojamus automobilius pažiūrėti iš klientų pozicijos.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Mikroautobusai, autobusai
Lengvieji automobiliai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!