Makeup Secrets - makiažo akademija

Pamėnkalnio g. 23, Vilnius, Vilnius

Apie mus

Makiažo kursai ir makiažo pamokos Makeup Secrets - tai profesionalūs makiažo kursai, su vienomis garsiausių profesionalams skirtų makiažo priemonių gamintojų kosmetikomis, kurias naudoja žymiausi pasaulio stilistai, fotomodeliai bei įžymybės iš viso pasaulio.

Kodėl būtent mes?
Nes tik mes galime Jums pasiūlyti:

» Profesionalią ir modernią akademiją «
Modernią, profesionalią makiažo studiją, pritaikytą profesionaliems makiažo mokymams tiek grupėse, tiek individualiai. Tik pas mus rasite atskirą, individualią, kiekvienam mokiniui skirtą mokymo vietą su profesionaliu apšvietimu.
Jūsų patogumui įrengta ir profesionali fotostudija su spec. apšvietimu. O jei už lango gražus oras, po fotosesijos studijoje mūsų fotografai papildomai padarys Jūsų nuotraukų nuostabaus senamiesčio ar prie pat esančios Lukiškių aikštės fone.
Viską, ko reikia tobulam Jūsų grožiui, rasite pas mus.

» Nešališką požiūrį ir nepriklausomumą «
Esame nepriklausomi nuo kosmetikos priemonių gamintojų. Nesame jokios profesionalams skirtų makiažo priemonių gamintojų kosmetikos atstovai. Nereklamuojame ir neperšame jokių prekinių ženklų.
Tačiau naudojame geriausias šiuo metu rinkoje naudojamus profesionalams skirtų makiažo priemonių gamintojų kosmetikas, iš kiekvieno gamintojo atsirinkdami tai, kas geriausia. Ar tai būtų Make Up For Ever, Inglot, Erdesa, Christian Dior ar bet koks kitas prekinis ženklas.
Renkamės ir mokome Jus dirbti tik su tuo, kas geriausia.

» Tik mokymo paslaugas «
Nesame grožio salonas, teikiantis įvairias paslaugas. Profesionalius makiažus savo klientams darome tik išskirtiniais atvejais. Tai nėra tai, ko mes siekiame.
Mūsų akademijos tikslas – išmokyti Jus profesionalaus makiažo paslapčių. Tam, kad savo tobulą grožį mokėtumėte atskleisti pačios. Tam, kad nereikėtų gaišti laiko vykstant į grožio salonus ar nerimauti dėl netinkamai atskleistų Jūsų išskirtinių veido bruožų.
Tik Jūs viena žinote savo įvaizdžio subtilybes, savo vidinį pasaulį bei tikrąjį savo aš. Kai turite profesionalias žinias - tinkamai atlikti makiažą trunka visai neilgai.
Išmokite atrasti savo grožį ir jį tinkamai atskleisti pačios!

» Naujausias mokymų programas «
Unikalios, naujausios mokymų programos, išskirtinės makiažo atlikimo technikos bei modulių įvairovė.
Makeup Secrets organizuojami makiažo kursai skirti tiek pradedančioms, tiek pažengusioms makiažo srityje.
Galite rinktis iš kelių mūsų siūlomų makiažo kursų ir individualių makiažo pamokų modulių. Tikrai rasite tai, kas Jums tinka labiausiai.
Registruokitės jau šiandien!

» Mokymo priemones - nemokamai «
Mokymų metu kiekvienam mokiniui nemokamai duodame šepetėlių rinkinius, profesionalią kosmetiką ir kitus mokymams skirtus reikmenis. Juos galite naudoti visų mokymų metu ir už tai papildomai mokėti nereikia!

» Kvalifikuotus dėstytojus «
Nuolat tobulinantys savo įgūdžius ir keliantys kvalifikaciją dėstytojai. Mūsų dėstytojai dalyvauja vietos ir tarptautiniuose mokymuose, kvalifikacijos kėlimo seminaruose, įvairiuose renginiuose bei konkursuose.

» Nuolaidas «
Kiekvienas mokinys mokymų metu gauna nuolaidų korteles vienoms garsiausių profesionalams skirtų makiažo priemonių gamintojų kosmetikoms įsigyti. Pabaigę kursus gauna papildomas nuolaidas!

» Žinomus fotografus «
Su mumis dirba tik savo srities profesionalai. Mūsų fotografų pagrindinė veikla ir jų gyvenimo būdas yra fotografija. Turėsite profesionalių savo pačių nuotraukų rinkinį! Profesionali fotostudija, profesionalūs fotografai, išskirtinis dėmesys Jums...

» Išskirtinį dėmesį tik Jums! «
Ateikite pas mus ir įsitikinsite tuo pačios! Laukiame Jūsų!

Makeup Secrets organizuoja neformaliuosius mokymus kursų bei pamokų forma (grupinio mokymosi ar pavienio mokymosi formomis), skirtus pagerinti esamo darbo (profesijos) kokybę, atnaujinant ir pagilinant mokinių turimas žinias bei tobulinant mokinių kvalifikaciją, ir/arba padėti mokiniams pasirengti būsimam darbui pagal Makeup Secrets patvirtintas skirtingų makiažo, vizažo, plaukų priežiūros bei stilistikos mokymų programas (modulius).

Mokymų vieta - Pamėnkalnio g. 23, Vilnius.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Kursai, būreliai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!