Raiškos terapijos studija

8-647 57169
8-647 57169
raiska@inbox.lt
www.raiskosterapija.lt
Zamenhofo g.3, Kaunas, Kaunas

Apie mus

Kas mes?
Raiškos terapijos studija tai edukacinių, kūrybinių užsiėmimų erdvė, kurioje suteikiamos visos sąlygos ir galimybės patirti, pajausti, išreikšti save kūrybiniame procese per meną: dailę, lipdymą, kūrybą, bei pajausti atpalaiduojantį, terapinį poveikį. Tai saugi erdvė patirti dailės terapijos sesijoms, tai pagalba, suprasti, suvokti, sveikti. Tai ko negali išreikšti ir pasakyti žodžiais, kartais lengviau išreikšti meno priemonėmis

Kodėl pas mus?
Kai norisi gero, prasmingo ir vertingo laiko, atsipalaiduoti, atsitraukti nuo rūpesčių ateikite į mūsų studiją. O galbūt ieškote pagalbos sau ar savo šeimai? Mūsų erdvėje tikrai tai rasite. Suteikti jums saugią tinkamą kūrybai atsipalaidavimui, savivokai ir pažinimui erdvę, mokyti, padėti - tai mūsų vertybinis pagrindas. Mes orientuojamės į tuos, kurie yra pavargę nuo triukšmo ir tuščių pramogų ir siūlome išbandyti emociškai vertingą laiką, bei kitokį savęs ir kitų pažinimą. Dailės terapija, meninė saviraiška kūrybiniame procese įkvepia patirti, tobulėti ir augti.
Pas mus nereikia turėti specialių įgūdžių ar laikytis griežtų tapymo, lipdymo taisyklių. Darbai nevertinami. Atėję į mūsų studiją sužinosite, kad kiekviena dailės priemonė turi vis kitokį poveikį, jausminį užtaisą. Vaškinė, aliejinė kreidelė, molis, guašas, akvarelė ar tempera bei kitos priemonės leis patirti skirtingus pojūčius, džiaugsmą ir atsipalaidavimą.
Čia didelis kokybiškų dailės ir kūrybinių priemonių, naudojamų užsiėmimuose pasirinkimas. Dirbame su natūraliomis, gamtinėmis medžiagomis kurios nėra kenksmingos sveikatai, esame draugiški aplinkai.
Suteikiame saugią kūrybišką aplinką vaikams. Skiriamas didelis dėmesys ir profesionalaus specialisto priežiūra kiekvienam, tad čia sunku susižeisti ar kitaip užsigauti lakstant ar bėgiojant.
Tai ne tik puikus ir prasmingas laiko praleidimas, tai kitokia patirtis bei sveikesnis, džiaugsmingesnis požiūris į pasaulį, harmoningesnio ir darnesnio vystymosi link.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Kursai, būreliai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!