SLA Academy Vilnius - makiažo mokymai

8 658 02662
8 658 02662
info@slaakademija.lt
slaakademija.lt
A. JAKŠTO G. 24, VILNIUS, Vilnius

Apie mus

Vilniaus širdyje – miesto centre įsikūrusi “SLA Academy Vilnius”. Tai vienintelė vieta Lietuvoje ir Baltijos šalyse, kurioje mokymų medžiaga parengta pagal prestižinės “SLA Academy Paris” profesionalių grimerių, meistrų paruoštas programas. Šios mokymų programos atitinka profesinio mokymo keliamus reikalavimus, o kartu su visa pateikiama “SLA Academy Paris” patirtimi suteikia unikalią galimybę tapti profesionaliu, sertifikuotu grimeriu.

Mokymu metu akademijos studentai atlieka praktiką grimuodami televizijos laidose, madų šou ir reklaminėse fotosesijose. Taip pat studijuojant Expert mokymų modulyje studentai turi galimybę stažuotis Paryžiuje.

Mokytis į tarptautinę grimo ir vizažo akademiją “SLA Academy Vilnius” kviečiami žmonės, norintys dirbti profesionaliais vizažistais, grimeriais, taip pat profesionalai, norintys patobulinti ir užtvirtinti turimas žinias bei moterys, norinčios išmokti kasdienio makiažo subtilybių. “SLA Academy Vilnius” įgytos žinios įvertinamos tarptautiniais sertifikatais. Tai puiki vieta įgyti profesionalias žinias, neįkainojamą praktiką ir plataus spektro specialybę – profesiją.

“SLA Academy Vilnius” – tarptautinė grimo ir vizažo akademija, kurioje tampi profesionalu, meistru, lyderiu!

Įgyvendink savo svajones jau dabar, stok į vieną iš šešių pasaulyje įkurtų grimo ir vizažo akademijų

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Kursai, būreliai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!