SunCity CrossFit - sporto klubas Šiauliuose

+370 676 22572
+370 676 22572
labas@suncitycrossfit.lt
www.suncitycrossfit.lt
Vilniaus g. 237, Šiauliai, Šiauliai

Apie mus

CrossFit - tai intensyvūs, nuolat kintantys funkciniai judesiai. CrossFit treniruotės yra paremtos geriausiais gimnastikos, sunkiosios atletikos, bėgimo, irklavimo ir kitų sporto šakų pratimais, kuriuos žmogus atlieka ir kasdieniame gyvenime. Intensyvus funkcinių judesių atlikimas sukelia greitus, teigiamus pokyčius žmogaus fiziniam pasirengimui bei sveikatai.

SunCity CrossFit klube kiekvienas atras sau tinkamus užsiėmimus: CrossFit pradmenys, CrossFit WOD, Movement, Weightlifting bei skirtingo intensyvumo jogos klasės pradedantiesiems bei pažengusiems – puikus užsiėmimų spektras siekiant įdomiai ir visapusiškai tobulėti draugiškų narių bendruomenėje.

CrossFit pradmenys – treniruočių programa, skirta naujiems sporto klubo nariams. Šios programos metu susipažinsite su CrossFit pagrindais bei išmoksite taisyklingai techniškai atlikti pratimus.

CrossFit WOD - tai dienos treniruotė, kurios programa kiekvieną dieną bus skirtinga. Šios treniruotės tikslas - gerinti Jūsų bendrą savijautą, didinti jėgą ir ištvermę.
Užsiėmimus ves sertifikuotas CrossFit treneris, treniruočių metu taikantis metodikas, atsižvelgiant į sportuojančiojo galimybes. Dėl to, treniruotėse laukiami visi - įvairaus amžiaus bei fizinio pasirengimo žmonėms.

Movement – unikalios judėjimo treniruotės, paremtos kūno svorio pratimais ir funkciniais judesiais siekiant įgyti jėgos, ištvermės, balansavimo įgūdžių, lankstumo bei mobilumo. Treniruočių įvairovė padės įdomiai ir visapusiškai tobulinti kūną bei pasiekti užsibrėžtų rezultatų.

Weightlifting - sunkioji atletika yra sporto šaka, kuri į olimpines žaidynes įtraukta beveik nuo pat jų rengimo pradžios. Treniruočių metu atliekami pratimai apima pagrindines raumenų grupes: pečių juostos, nugaros, liemens, klubų ir kojų. Džiaugiamės galėdami pasiūlyti aukščiausio lygio sunkiosios atletikos treniruotes, kurias veda Lietuvoje nusipelnęs treneris, Europos rekordininkas, Pasaulio ir Europos veteranų čempionas.

Yoga Light - puiki vieta pradėti savo jogos kelionę! Šiek tiek lėtesnio tempo užsiėmimai, skirti pradedantiesiems ir visiems norintiems koncentruotis į teisingą pozų atlikimą bei kvėpavimą.

Power Yoga - atletiška, aukštesnio intensyvumo praktika, skirta įgyti jėgos, lankstumo bei ištvermės. Nuoseklios pozų sekos jungiamos su kvėpavimu, palaipsniui ieškant iššūkių bei tobulinant ne tik kūną, bet ir kvėpavimą bei mintis.

Yoga Space - vidutinio intensyvumo, gilesnė praktika, kurioje derinamos fizinės pozos, kvėpavimas ir meditacija. Šiuose užsiėmimuose dėmesys vienodai paskirstytas kūnui, mintims ir sielai – ideali erdvė vakaro jogai.

Mobility - tai gebėjimas laisvai judėti nesukeliant streso savo kūnui. Svarbu išlikti mobiliam ir gebėti atlikti elastingus judesius bet kokiame amžiuje. Mobilumo treniruotės pagerins sąnarių bei raumenų paslankumą ir padės geriau pažinti savo kūną.

SunCity HIIT - Ideali treniruotė turintiems mažai laiko sportui. Treniruotė su apšilimu trunka vos 30 minučių. HIIT (DIIT) arba didelio intensyvumo intervalinė treniruotė yra treniruočių metodas, kai per trumpą laiką yra derinama eilė intensyviai atliekamų pratimų su trumpais, kartais aktyviais poilsio intervalais. Šios treniruotės metu yra sukeliamas ir palaikomas aukštas širdies ritmas ir tokiu būtų sudeginama daugiau riebalų per trumpesnį laiką.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Sporto užsiėmimai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!