Karate klubas Sanrei

+370 699 387 66
+370 699 387 66
info@sanrei.lt
www.sanrei.lt
Žirmūnų g. 1E, Vilnius, Vilnius

Apie mus

Karate klubas SANREI 2010 metais atidarė savo duris ir įžengė į nepaprastą, bet teisingą kelią tobulėjimo link.

Mūsų treniruotėse sportuojantys susipažins su tradicinio karate pasauliu, išmoks pagarbos bei tradicijų. Mes mokiname išnaudoti visas kūno galimybes, treniruoti raumenis, taisyklingai judėti, kvėpuoti bei atlikti įvairiausius fizinius pratimus.

Sveikata – tai svarbiausia brangenybė, kurią turime ne tik saugoti, bet nuolatos gerinti. Studijuodami tradicinį karate, išmoksite klausyti savo kūno ir įžengsite į sveiko gyvenimo kelią.

Mūsų durys atidarytos visiems norintiems prisijungti prie karate gyvenimo ir patobulinti savo kūną. Sportuojančių laukia metai, kupini varžybų, stovyklų, egzaminų, seminarų ir kitų išbandymų, kuriuose jie nuolat bus apsupti žmonių, neturinčių žalingų įpročių ar pasąmoninės agresijos, žmonių, visada pasiruošusių padėti ar patarti.
SANREI Japonų kalba reiškia „Kalno Dvasia“. Šis pavadinimas buvo parinktas neatsitiktinai. „Mano manymu kiekvienas kovotojas, nesvarbu, kokią kovos menu šaką jis atstovauja, privalo turėti stiprią bei tvirtą vidinę jėgą. Tik tas, kuris yra pasiruošęs, kuris suvaldo savo emocijas ir išlaiko ramybę, gali įveikti kalną ir pasiekti jo viršūnę. Norėdamas įveikti varžovą, kovotojas turi suprasti jo mintis, pagauti jo judėjimo kryptį, susivienyti su jo dvasia“ – teigia klubo prezidentas Vadim Akimov.

Nors klubas yra jaunas, mes esame pasiruošę tvirtai žengti į priekį, vystytis bei tobulėti. Mūsų manymu, kai tu nustoji siekti kažko naujo ir apsiriboji tuo, ką turi, tu nustoji gyventi. Tik neišsenkantis noras tobulėti bei pasiryžimas įveikti kylančias šitame sudėtingame kelyje kliūtis yra vienintelis būdas siekti savo tikslo.

Mūsų klubas ypatingą dėmesį skiria vaikams bei paaugliams. Vaikai – tai molis, iš kurio galima sulipdyti asmenybę. Pradėjęs nuo pat mažens eiti nelengvu, tačiau teisingu keliu, mažas vaikas gali išaugti stipria bei dora asmenybe ir mūsų tikslas yra nukreipti jį būtent tuo taku. Paauglystė yra žymiai sudėtingesnis laikotarpis, kai asmenybė pradeda tvirtėti, todėl labai svarbu yra neleisti paaugliui pasirinkti lengvesnio įvairių pagundų bei žalingų įpročių kelio. Mes siekiame atverti kiekvienam kitą pasaulį, kuriame jis mokysis pats daryti teisingus sprendimus bei prisiimti atsakomybę už savo veiksmus.

Nors karate yra individuali sporto šaka, mes siekiame sukurti tikrąją sportininkų komandą, kuri glaudžiai bendrautų, turėtų bendrų tikslų bei padėtų vieni kitiems jų siekti. Visi suprantame, kad naujos technologijos turi įtakos jaunų žmonių gyvenimui. Mes siekiame ne tik sukurti virtualią bendruomenę, kur kiekvienas galėtų pasidalinti savo mintimis bei nuomonę apie mūsų sportinį gyvenimą, tačiau grąžinti susidomėjimą „gyvu“ bendravimu.

Mūsų klube visų laukia
• Įdomios bei prasmingos treniruotės
• Varžybos su kitų klubų sportininkais
• Egzaminai spalvotiems diržams
• Seminarai su aukščiausio lygio meistrais (iš Lietuvos bei užsienio)
• Vasaros stovyklos

O taip pat:
• Žygiai
• Išvykos į gamtą
• Ekskursijos
• Ir kitos įdomios pramogos

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Sporto užsiėmimai
Kovos menai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!