VILNIAUS SPORTINIŲ ŠOKIŲ KLUBAS „RATUTO“

8 687 39656
8 687 39656
info@ratuto.lt
www.ratuto.lt
Buivydiškių 10, Vilnius, Vilnius

Apie mus

Vilniaus sportinių šokių kolektyvas “Ratuto” įkurtas 1983 metais. Nuo 1995 metų jis vadinamas Vilniaus miesto sportinių šokių klubu “Ratuto”. Jo įkūrėjai Aušra ir Virginijus Visockai.
Klubo treneriams – A. ir V. Visockams, 1997 metais už aukštus sportinius rezultatus ir indėlį vystant šokių sportą suteikti nusipelnusių Lietuvos sporto trenerių vardai ir trenerio eksperto kategorija.

Sportinių šokių klubas “Ratuto” yra savarankiška visuomeninė sporto organizacija, vienijanti asmenis, propaguojančius sportinius šokius ir sveiką gyvenimo būdą. Klubas “Ratuto” yra Lietuvos sportinių šokių federacijos narys.

Klubo pagrindiniai tikslai – rengti aukštos klasės sportinių šokių atlikėjus, organizuoti sportinių šokių varžybas, sporto ir kultūros renginius, seminarus, padėti klubo nariams realizuoti olimpines idėjas, turiningai praleisti laisvalaikį ir pailsėti.

Per visą gyvavimo laikotarpį Vilniaus sportinių šokių klube išugdytas nemažas būrys aukštos klasės šokėjų, kurie ne kartą tapo Lietuvos čempionatų nugalėtojais ir prizininkais, sėkmingai atstovavo Lietuvos rinktinei įvairiuose tarptautiniuose turnyruose.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Šokių studijos

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!