Aikido Aikikai Šiaulių centras

Gardino g. 8, Šiauliai, Šiauliai

Apie mus

Ilgą laiką Šiaulių krašte apie japonų kovos meną Aikido buvo žinoma nedaug. Šis unikalus kovos menas nebuvo plačiai žinomas tarp Šiaulių krašto žmonių.

Didelis noras šiauliečius ir Šiaulių krašto žmones supažindinti su šia fizine ir dvasine ugdymo sistema, subrandino mintį, Šiauliuose įkurti Aikido centrą. Norėjosi įkurti ne tik centrą, kur galima būtų tik pasitreniruoti, bet norėjosi suburti tuos entuziastus, kurie domisi ir savo, kaip žmogaus tobulėjimu bei pažinti japonų kultūrą.

Taigi, 2008 metais mintis ėmė realizuotis ir vienas iš pirmųjų aikidokų mūsų centre buvo Dainius Jazdauskas. Po to, tokių entuziastų, vis daugėjo ir daugėjo. Šiai dienai galime pasidžiaugti puikiu darniu kolektyvu ir tikrai erdviomis patalpomis Aikido praktikai.

Galime drąsiai teigti, kad mūsų Aikido kelias veda tiesiai į Japoniją o ne į kitus Europos ar Rusijos klubus. Šiaulių Aikido Aikikai Centras yra Lietuvos Aikido Aikikai Federacijos sudėtyje, kurios prezidentas yra 4 Dan Aikido Aikikai meistras Pranas Golovač. Lietuvos Aikido Aikikai Federacija yra oficialiai pripažinta Aikido AIKIKAI HOMBU DOJO ir patvirtinta Aikido Doshu Moriteru Ueshibos.

Lietuvos Aikido Aikikai Federacijos treneriai, instruktoriai ir nariai kasmet vyksta į Aikido AIKIKAI HOMBU DOJO (Japonija) stažuotis. Ten jie lanko po keturias treniruotes per dieną pas geriausius Aikido meistrus. Ir taip visą mėnesį. Sukaupę šias nepaprastai vertingas Aikido žinias ir įgūdžius parveža į Lietuvą ir dalinasi su savo mokiniais. Taigi Šiaulių Aikido Aikikai Centras yra tiesiogiai susietas su Aikido AIKIKAI HOMBU DOJO (Japonija). Visi egzaminų diplomai yra japoniški ir patvirtinti pačio Aikido Doshu Moriteru Ueshibos.

Visus norinčius pažinti Aikido ir ne tik, kaip kovos meną, bet, kaip ir dvasinio ugdymo sistemą, kviečiame į pažintinę treniruotę, kuri pas mus yra NEMOKAMA.

Pagarbiai ir su geriausiais linkėjimais
Šiaulių Aikido Aikikai Centro vadovas
Darius Jocas

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Sporto užsiėmimai
Kovos menai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!