Dziudo klubas Vilniuje "Olimpinė viltis"

Ąžuolyno g. 5, Vilnius, Vilnius

Apie mus

Dziudo klubas "Olimpinė viltis" (ankst. pavadinimas - Vilniaus miesto dziudo klubas "Banga") pradėjo savo veiklą 2003 m. Per savo gyvavimo laikotarpį klubas paruošė daug pejegių sportininkų, kurių tarpe įvairių amžiaus grupių Lietuvos čempionai, prestižinių tarptautinių turnyrų nugalėtojai, Europos čempionatų prizininkai, o taip pat olimpiečiai.

Klubas siūlo treniruočių paslaugas tiek vaikams, tiek suaugusiems. Šiuo metu skirtingomis dienomis ir valandomis veikia 2 suaugusiųjų ir 5 vaikų grupės, kurios paskirstytos pagal amžių bei treniruočių sudėtingumą. Specialiai naujokams yra sukurtos paruošiamosios grupės, kuriose pagrindinis dėmesys yra skiriamas bendrajam fiziniam lavinimui bei mokymuisi saugiai atlikti pratimus. Fiziškai sustiprėjus, palaipsniui pereinama prie vis sudėtingesnės dziudo technikos, atitinkamai keičiasi ir treniruočių intensyvumas. Užsiėmimus veda nusipelnę treneriai, kurie visada pasirengę dalintis savo patirtimi ir artimiau supažindinti su dziudo imtynėmis.

Treniruotėse Jus tapsite ne tik draugiško kolektyvo dalimi, bet ir sportuosite komfortiškomis salygomis. Treniruotės vyksta dvejuose salėse, kuriose yra įrengtos tvarkingos persirengimo bei prausimosi patalpos. Fizinio pasiruošimo laikotarpiais yra organizuojamo treniruotės specialiose treniruoklių salėse. Vasaros metu vaikams yra organizuojamos išvykos į sportines stovyklas Lietuvoje bei užsienyje.


Maloniai kviečiame įvairaus amžiaus vaikus ir suaugusius į dziudo treniruotes.
Dziudo - tai olimpinė sporto šaka, puikiai tinkanti visapusiškam kūno lavinimui. Treniruočių metu mokoma ne tik dziudo savigynos technikos, bet ir lavinama koordinacija, lankstumas, ugdoma disciplina bei atkaklumas. Be to, tai puiki galimybė sutikti naujų draugų!
Užsiėmimus veda nusipelnę treneriai, kurie padės Jums nuolat tobulėti ir siekti aukštų rezultatų.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Sporto užsiėmimai
Kovos menai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!