"TENdance" šokių akademija

+370 610 08 644
+370 610 08 644
info@tendance.lt
tendance.lt
Kretingos g. 22, Klaipeda, Klaipėda

Apie mus

Suktis ant parketo viską aplink pamiršus, nustūmus šalin abejones, peržengus visas ribas, girdint tik savo širdies kalbą. Gal tai jūsų svajonė? O gal jūsų vaiko kelias į sėkmę ir laimingą gyvenimą?
Lietuvą jau daugelį metų garsina aukščiausio meistriškumo sportinių šokių šokėjai. Dauguma jų savo čempiono kelią pradėjo čia, Klaipėdoje.
Suteikite galimybę savo vaikui atskleisti galbūt dar neatrastą talentą. Atsiveskite jį į mūsų šokių mokyklą. Mūsų mokytojai – Lietuvoje ir pasaulyje pripažinti, aukščiausias vietas iškovoję šokėjai, trokštantys savo žinias ir patirtį perduoti jūsų vaikams. Juk jie – būsimieji čempionai, mūsų visų pasididžiavimas ir viltis!
Nuoseklios treniruotės ir varžybos padeda ugdyti stiprią ir valingą asmenybę, gebančią įveikti gyvenimo iššūkius ir ryžtingai siekti savo svajonių.
Mes rengiame nugalėtojus. Kasdieniu darbu stengiamės sukurti draugišką, motyvuojančią ir jaukią atmosferą. Mums svarbu užmegzti tvirtą ryšį su kiekvienu vaiku, padėti jam atsiskleisti ir pajusti savo vertę. Tapkite mūsų didelės ir darnios bendruomenės dalimi! Juk taip gera siekti savo tikslų su būriu bendraminčių ir lydimiems geriausių mokytojų patirti nepaprastą malonumą šokti!
Šokių mokykla įkurta 2010 metų vasario 18 dieną. Mokyklos branduolys – šokių kolektyvas „Tendance“, apie kurį susibūrė jau net kelios šokio gerbėjų kartos! „Tendance“, išvertus iš anglų kalbos, reiškia „dešimt šokių“ – tiek, kiek sudaro sportinių šokių grupę. Prancūzų kalboje tai reiškia tendenciją, mums – tendenciją ir pagrindinį siekį visada būti priekyje, išlikti geriausiais.
Mokyklos įkūrėjas – daugkartinis sportinių šokių pasaulio bei Europos čempionas, ilgametis sportinių šokių ansamblio „Žuvėdra“ šokėjas Dmitrijus Popovas, apdovanotas ordino „Už nuopelnus Lietuvai“ Riterio kryžiumi. D.Popovas yra Lietuvos sportinių šokių federacijos teisėjas. Kolektyve taip pat dirba ir savo didele profesionalo patirtimi dalinasi buvusi „Žuvėdros“ šokėja, daugkartinė čempionė ir ordino „Už nuopelnus Lietuvai“ Riterio kryžiaus savininkė Viktorija Dubrovskaja bei Lotynų Amerikos šokių Lietuvos čempionato finalininkas Paulius Jonikas.
Mums svarbiausia siekti aukščiausių laimėjimų ir kartu burti vieningą, draugišką bei palaikančią šokių bendruomenę. Mes atviri ir visada laukiame visų – nuo pačių mažiausių iki vyriausių, kurie negali ir nenori gyventi be šokio.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Šokių studijos

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!