Neringos Kirklienės šokių mokykla "Linedance"

+37069813428
+37069813428
neringa.kir@gmail.com
www.sokiumokykla.eu
Lakūnų g. 24, Vilnius, Vilnius

Apie mus

Tai šokių mokykla skirta visai šeimai! Šokių mokymo patirtis nuo 1991 m.

Mėgstamą šokių užsiėmimą čia ras kiekvienas!

Tai viena pirmųjų šokių mokyklų, atkurtoje Lietuvoje, pradėjusi plačiai populiarinti socialinius t.y. mėgėjiškus, neporinius šokius atliekamus linijose. Čia susibūria jaunimas ir suaugusieji norintys išmokti šokti ir turiningai praleisti laisvalaikį. Pageidaujantys dalyvauti varžybose ir siekti puikių šokimo rezultatų, savo įgūdžius tobulina jaunimo ir suaugusiųjų varžybų šokių grupėje “LINEDANCE LT”, o vaikai šokių grupėje “Funky Girls”.

Vertinantiems ir mylintiems klasiką siūlome baleto pamokas. Baletas- visų šokių pagrindas, tad Šiuolaikinio baleto studija “ALLEGRO” atveria puikias galimybes grakštaus judesio, meninio pojūčio formavimui ir saviraiškai. Vaikučiams, kurių tėveliai užimti darbo dienomis, yra siūloma puiki alternatyva, tai šeštadieninė vaikų šokių mokyklėlė!

Airiškų šokių studija - norintiems išbandyti netradicines šokių veiklas bei įvaldyti stulbinamą airiškų šuolių techniką bei šokį su pakaustytais batais.

Na o didžiausią populiarumą tarp šokių mokyklos lankytojų šiuo metu baigia užkariauti porinio West Coast Swing pamokos jaunimui ir suaugusiems, kurį jau šoka beveik visos Pasaulio šokių mokyklos, tad neatsiliekame ir mes J

Kviečiame prisijungti ir mėgautis puikiu šokio pasauliu su mūsų šokių mokykla!

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Šokių studijos

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!