Šokių Klubas "Santaka"

+370 677 75 703
+370 630 87 170
info@pasokime.lt
www.sokiaikaune.lt
P. Kalpoko g. 1, Kaunas, LT50169, Kaunas

Apie mus

Šokių klubas „Santaka“ įkurtas 1980 metų rudenį. Tuo metu vadinosi Kauno 35-os vid. mokyklos pramoginių šokių kolektyvas. Klubo įkūrėjai yra Rūta ir Imantas Brikmaniai.
1987 metais buvo surengtos pirmosios tarptautinės pramoginių šokių varžybos pavadinimu „SANTAKA“ , nuo tų varžybų klubas oficialiai gavo „Santakos“ vardą.
Šokių klubo „Santaka“ šokių kursai – tai seniausiai vykstantys šokių kursai Kaune. Mes teigiame „Moki vaikščioti – gali šokti“ ir tai ne šiaip posakis, kadangi visi atėję pas mus mokintis šokti tikrai išmoksta.
Čia šoka vaikai ir seneliai, patrakėliai studentai, solidūs ponai ir ponios – visi norintys pasineria į šokių, muzikos ir geros nuotaikos pasaulį.

Atėję kartu su partneriu ar vienas, nesvarbu – šokių klube „Santaka“ tikrai pamiršite nuovargį ir dienos rūpesčius, sutiksite bendraminčių aktyvių žmonių! Patogūs batai ir noras šokti – tai viskas, ko Jums reikia, kad įsilietumėte į šokių laisvalaikį.
Mokymo programoje: Salsa, Samba, Čia čia čia, Rumba, Swingas, Rock’n’rollas, Džaivas, Marenga, Bachata, Lėtas valsas, klasikinis Tango, Vienos valsas, Kvikstepas.

Mielos Mamos ir Tečiai!
Norime pasirūpinti Jūsų vaikučių užimtumu po darželio ar mokyklos! Ir aktyviai lavinti vaikų kūnus, jų stovėseną, eiseną, tuo pačiu ruošti sportinių šokių varžyboms.
Kviečiame pačius mažiausius nuo 4 iki 7 metų į „Santakos“ šokių studiją!
Pirmo lygio užsiėmimų laikas labai patogus po darbų ir darželių pirmadieniais/trečiadieniais 18:15!
Pažengusiųjų grupės laikas antradieniais/ketvirtadieniais 18:15

Jei neturite poros? Ar tiesiog nenorite šokti poroje, bet noras šokti yra stipresnis už Jus? Mes siūlome Jums puikią išeitį – šokių kursų grupę „Solo Latino“.
Tai nėra linijiniai šokiai, „Solo Latino“ programa susideda iš visų Lotynų Amerikos šokių, tiesiog jie yra mokinami šokti po viena. Šioje grupėje Jums nereikės prie nieko derintis, mokymosi greitis priklausys tik nuo Jūsų pačių.

Mūsų klubas gali pasiūlyti aukščiausios klasės gimnastikos pamokas mažiesiems. Jauna, energinga mokytoja įkvėps vaikus lankyti, tobulėti, lavinti kūnus nuo mžens pirmadieniais/trečiadieniais ir antradieniais/ketvirtadieniais 17:30val.
Gimanstika/choreografija mūsų studijoje yra kaip papildomas užsiėmimas prie šokių pamokų kurių metu lavinamas vaiko kūnas, didnamas lankstumas, stiprinami raumenys ir visa kūno sistema. Taip padedamas pagrindas kordinuotam kūnui ir visapusiškai sveikam žmogui.

Mes greitai ir lengvai paruošime Jus Pirmąjam šokiui. Jis gali būti klasikinis ar išskirtinis, mes padėsime parinkti muziką ir šokio stilių.
Net jeigu niekada neesate šokę, pasirūpinsime, kad Jūsų šokis nustebintų į šventę susirinkusius svečius.
Mažiausiai ir greičiausiai užtenka 2-3 pamokų prieš pat Jūsų didžiąją šventę. Galima treniruotis ir ilgiau, tuomet šokis gausis įdomesnis ir sudėtingesnis.
Taip pat galime pasiūlyti nuostabų šokių pasirodymą ir nuotaikingą pamokėlę Jūsų šventėje.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Šokių studijos

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!