MENŲ STUDIJA „LINKSMOS SPALVOS"

+370 656 46410
+370 614 52659
info@linksmosspalvos.lt
www.linksmosspalvos.lt
Laisvės pr. 123, Vilnius, Vilnius

Apie mus

Menų studija „Linksmos spalvos“- tai dailės mokymo 3- 6 vaikučiams ir moksleiviams studija, akademinio piešimo ir tapybos moksleiviams ir suaugusiems studija, keramikos studija vaikams ir moksleiviams, gimtadieniai ir kitos šventės su daile. Dailės dienos stovyklos ir išvažiuojamosios dailės stovyklos 7- 14 m. moksleiviams.

Dailės dienos stovyklos veikia Jeruzalės /Baltupių ir Pašilaičių mikrorajonuose,

Menų studija „Linksmos spalvos“ – tai draugiška, jauki ir saugi aplinka kūrybiškam, jautriam vaikui ar suaugusiam. Menų studijoje „Linksmos spalvos“ vaikus ir suaugusius moko, kartu su jais kūrybiškai dirba profesionalūs menininkai turintys didelę pedagoginę patirtį.

Mūsų tikslas – suteikti žinių saviraiškai ir kūrybai vienoje ar kitoje mūsų siūlomoje meninio ugdymo srityje, išlaisvinant ugdytinius kūrybiškam polėkiui, mokantis piešti, tapyti, lipdant, kuriant koliažus, dekoruojant daiktus, tapant ant šilko ir t.t.

Siūlome dailės, taikomosios dailės ir keramikos būrelių užsiėmimus. Vaikų grupės sudaromos pagal amžių ir jų pasirinkimą. Kūrybingi dailės studijos vadovai moko vaikus įvairių dailės paslapčių, supažindina su pasaulio ir Lietuvos žymių menininkų kūriniais, mūsų etninio meno palikimu. Tai skatina vaikus laisvai ir nevaržomai reikšti savo mintis, drąsiai piešti, tapyti, lieti akvarelę ir dekoruoti įvairius daiktus. Mokiniai supažindinami su įvairiomis dailės technikomis: papje mašė, gratažu, guašo monotipija ir daug kitų.

Mūsų meno studiją lankantys vaikai aktyviai dalyvauja įvairiuose kūrybiniuose konkursuose. Esame laimėję nemažai apdovanojimų ir diplomų. Rengiame mūsų mokinių kūrybos parodas viešose Vilniaus miesto erdvėse. Planuojamos išvykos į meno ir dailės galerijas, Vilniaus senamiestį su pasakojimu apie mūsų miesto architektūros vertybes.

Menų studijoje „Linksmos spalvos“ dirbame nedidelėse grupėse. Dėmesys skiriamas kiekvienam lankančiam studiją. Aprūpiname dailės užsiėmimams reikalingomis medžiagomis.

Suaugusiems dailės užsiėmimai vyksta rytais ir savaitgaliais. Jiems siūlomos tapybos, akademinio piešimo, šilko tapybos, vilnos vėlimo, karoliukų vėrimo ir kitos programos.

Menų studija „Linksmos spalvos“ orientuojasi į dailės mokymą: piešimą, tapybą, kompoziciją, įvairias taikomosios dailės technikas. Stengiamės paskatinti mūsų studiją lankančius vaikus laisvai ir nevaržomai lieti akvarelę, tapyti ir lavinti savo piešimo gebėjimus.

Užsiėmimuose suteikiame žinių apie meno istoriją ir etninės vertybės. Jos mažiesiems pristatomos piešiant ir tapant įvairiomis meno istorijos temomis. Vyresniems ugdytiniams siūlome atskiras meno istorijos pamokas. Suaugusiems bus organizuoti meno istorijos, kostiumo istorijos, papuošalų istorijos paskaitos ir praktiniai užsiėmimai šia tema. Tai gera proga pažinti pasaulio ir Lietuvos meno istorijos vertybes. Šios žinios pravers keliaujant, lankant įvairias Europos ir pasaulio vietoves.

MENŲ STUDIJOS „LINKSMOS SPALVOS“ adresai:
Pašilaičiuose: Laisvės pr. 123, LT – 06118 Vilnius
Jeruzalėje/Baltupiuose : Ateities g.10 A-03, LT – 08420 Vilnius
Riešės bendruomenės namuose, Sporto g.3, Riešė, Vilniaus rajonas

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Kursai, būreliai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!