Mentalinės aritmetikos akademija vaikams

+370 606 48131
+370 646 43737
mentalinearitmetika@gmail.com
www.abakus.lt
Lakūnų 24, Vilnius, Vilnius

Apie mus

Misija

Mūsų mokykla buvo įkurta siekiant užauginti Lietuvoje sveikai mąstančių intelektualų kartą.Šis tikslas pasiekiamas dirbant su mūsų jaunąja karta- vaikais nuo 4 iki 16 metų. Būtent todėl mokyklos įkūrėjai atrinko ir ištobulino autorinę metodiką- mentalinės aritmetikos mokymą, kurios pagrindinis tikslas- lavinti vaikų protinius sugebėjimus. Mūsų metodika grindžiama geriausiais tarptautinių mokyklų pasiekimais mentalinės matematikos srityje ir užsiėmimų praktika, skaičiuojant su abakusu.Mes siekiame, kad kiekvienas vaikas užaugtų unikalus ir galėtų įnešti savo įnašą kuriant gerovę tiek savo šaliai, tiek visam pasauliui.

Mūsų tikslai

Išmokyti jaunąją kartą kūrybingai mąstyti, naudojant sinchoniškai abu smegenų pusrutulius. Nes tik tokie vaikai sugebės rasti pačius tikamiausius ir teisingiausius sprendimus bet kokiu jiems kilusiu klausimu, mokės teisingai pasirinkti nestandartinėje gyvenimo situacijoje. Įgauti šias savybes įmanoma tiktai išmokius vaikus mąstyti naudojantis abejais savo smegenų pusrutuliais: kairiuoju – logika, dešiniuoju- kūryba. Ir tai gali kiekvienas vaikas, kuris yra to mokomas šiuo intensyviu jo augimo periodu.

Mūsų vertybės

Kiekvienas vaikas – tai asmenybė ir su kiekvienu mes dirbame atsakingai.
Mokymo kokybė- pirma visko. Mūsų tikslas – kokybiškas rezultatas.
Mūsų vertybė- tai mūsų sertifikuoti padagogai, pilnai atsiduodantys savo darbui.

Mes nestovime vietoje, nes visa mūsų komanda nuolat mokosi ir tobulina metodinę programą.


Pasak mokslininkų, intensyviausiai žmogaus smegenys auga ir vystosi, kol jam sukanka 12 metų. Būtent šiame periode pastebimas vadinamasis smegenų „plastiškumas“ . Tai paskatina nervinių ląstelių augimą ir jų formavimąsi.

Dauguma specialistų rekomenduoja nuo mažų dienų mokytis užsienio kalbų, muzikuoti ir vystyti kitas veiklas, stimuliuojančias smegenų darbą. Tad tai, kiek efektyvus bus jūsų vaiko vystymosi procesas būtent šiuo laikotarpiu, labai stipriai įtakos jo tolimesnio gyvenimo kokybę.
Mentalinės aritmetikos privalumai, kuriuos įgaus jūsų vaikas:

dėmesio sutelkimas;
fotografinė atmintis;
kūrybingas mąstymas;
klausa ir pastabumas;
išlavinta vaizduotė;
loginis mąstymas;
puikūs pasiekimai visame mokymosi procese;
pasitikėjimas savimi;
sėkmingas kalbų mokymasis;
analitinis mąstymas.
Vaiko pasiekimai bus akivaizdūs: jis greičiau už kalkuliatorių suskaičiuos aritmetines užduotis. Tai ir bus akivaizdus įrodymas, kaip intensyviai yra išvystyti jo intelektualūs gebėjimai. Ir tai jūs jau pastebėsite po 3-4 mėnesių užsiėmimų.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Kursai, būreliai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!