Lazdijų sveikatingumo ir sporto klubas „Sakalas“

Dzūkų g. 1, Lazdijai, Lazdijai

Apie mus

Lazdijų sveikatingumo ir sporto klubas „Sakalas“ įkurtas 1997 metais. Lazdijų sveikatingumo ir sporto klubas „Sakalas“ yra oficialus Lietuvos muay thai sąjungos ir Lietuvos kultūrizmo ir kūno rengybos federacijų narys. 2010 metais sporto klubas buvo išrinktas geriausia jaunimo organizacija.

Pagrindiniai Lazdijų sveikatingumo ir sporto klubo tikslai yra ir bus, sveikos gyvensenos bei sportinės veiklos propagavimas Lazdijų mieste bei rajone.
Sporto klubas yra išleidęs ne vieną, aukštų rezultatų sporte, pasiekusį jaunuolį. Adolis Mikelionis - kultūrizmo pradininkas Lazdijų mieste, Lietuvos jaunimo ir suaugusiųjų čempionatas, jaunimo kultūrizmas 1vieta. Mantas Gervelis - Estijos vaikų muay thai čempionas. Rokas Čepononis - daugkartinis muay thai turnyrų prizininkas ir nugalėtojas, Lietuvos muay thai čempionato dalyvis. Justas Vabuolas, Eimantas Packevičius - muay thai turnyrų nugalėtojai. Suaugusių tarpe klubo vardą garsinę sportininkai Irenijus Morkevičius – Alytaus apskrities rankų lenkimo varžybų nugalėtojas, daugkartinis „Sakalo taurė“ varžybų nugalėtojas, rankų lenkime, štangos spaudime, Igoris Nikitinas – daugkartinis štangos spaudimo „Sakalo taurė“ nugalėtojas.

Klubas organizuoja stovyklas vaikams bei suaugusiems, dalyvauja bendruose projektuose su kitomis sporto ir sveikatingumo organizacijomis. Organizuoja Tailando bokso, rankų lenkimo, štangos spaudimo, kūno koreksijos varžybas vaikams, vyrams bei moterims.
Sporto klubas turi 16 metų nepertraukiamos veiklos stažą. Kiekvienas sportuojantis Lazdijų sveikatingumo ir sporto klube „Sakalas“ prisideda prie klubo istorijos.

Mūsų kredo - „Pradėti niekada nevėlu“


Treniruoklių salė
Erdvioje, 100 m2 treniruoklių salėje, rasite viską ko reikia geram ir efektyviam sportavimui.
Treniruokliai raumenyno vystymui ir figūros korekcijai;Širdies ir kraujo apytakos sistemos (kardio) treniruokliai: dviračiai, elipsiniai treniruokliai (orbitrekai), bėgimo takeliai, žingsniuokliai (stepperiai);Individualių treniruočių programų sudarymas;Kvalifikuoto trenerio dėmesinga priežiūra;Konsultacijos treniruočių metodikos ir mitybos klausimais.

Muay Thai – senovės kovos menas, paremtas smūgiais keliais, alkūnėmis, kojomis ir rankomis.
Muay Thai pirmą kartą paminėtas XVI a. Siamo karalystės (dabartinio Tailando) metraščiuose. Šios šalies gyventojai naudojo Muay Thai ginti šalį nuo išorės priešų.
Muay Thai kovos meno pagrindų greitai išmokstama. Dėl šios priežasties bei šio kovos meno efektyvumo, Muay Thai elementai dar iki šių laikų yra naudojami ruošiant specialiųjų pajėgų kareivius, reguliariosios armijos kareivius, saugos tarnybos darbuotojus, policijos pareigūnus ir bendrosios savigynos kursuose. Turnyruose be taisyklių taip pat dominuoja Muay Thai smūgiai.
Lietuvoje šis kovos menas dar vadinamas Tailandietiškas boksas arba Tailando boksas. Daugeliui pamėginusių šį kovos meną, jis tampa ne tik sportu, bet ir gyvenimo būdu.
Muay Thai treniruotės padės:
Įgyti savigynos pagrindus;Pagerinti smūginę techniką;Pagerinti fizinę formą ir savijautą;Ugdyti kovotojo charakterį;Atitrūkti nuo kasdienybės.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Sporto užsiėmimai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!