"Jogos šviesa" - Jogos užsiėmimai Vilniuje

+370 614 36504
+370 614 36504
info@jogossviesa.lt
jogossviesa.lt
Sugiharos g. 3, Vilnius, Vilnius

Apie mus

Jogos užsiėmimus veda Gvidomeda Mažulienė , sertifikuota B.K.S. Iyengar Introductor II asanos ir pranajamos instruktorė . Gvidomeda 1995 metais gavo VGTU inžinerijos magistro diplomą.

Domėtis ir praktikuoti jogą pradėjo nuo 2002 metų. Teko mokytis iš daugelio mokytojų : Bill Walters (JAV), Vilmos Zaleskaitės (JAV), Feaq Biria (Prancūzija), Carine Biria (Prancūzija), Gabriella Giubilaro (Italija). Klavdijos Gerbredere (Latvija), Jurek Jagucky (Lenkija), Olga Ilinskaya (Maskva), Angela Farmer ir Victor van Kooten, Swami Nityamuktananda (Indija), Ashutosh (Indija), dr. Stoma (JAV), Lois Steinberg (JAV), Rita Keller (Vokietija) ir kt.
Ilgo mokymosi procese žavėjo savęs atradimo, supratimo ir įtvirtinimo kelias. Galimybė per kūną nuraminti protą, o kvėpavimo dėka, subalansuoti emocijas. Visa tai padeda mūsų kasdieniniuose darbuose, padeda išlaikyti meilės jausmą, padeda pažinti tikrą gyvenimo grožį.

Užsiėmimai vyksta pagal B.K.S. Iyengaro metodiką. Jogos praktikos metu naudojama daug pagalbinių priemonių (diržai, kaladėlės, pledai, voleliai ), kad pagelbėti kūnui, kad be persitempimo ir be sužalojimų atlikti asaną, kad palaipsniui ateiti į vis gilesnį pozos atlikimą. B.K.S. Iyengaro mokymuose labai svarbu yra pozų eiga ir seka . Praktikos metu yra laikomasi asanų atlikimo eiliškumo, kad žmogus po užsiėmimo jaustųsi pailsėjęs, pasikrovęs naujų jėgų, ramus savo emocijose ir tylus savo prote. B.K.S Iyengaro joga labai dažnai naudojama terapiniams tikslams. Daug pagalbinių priemonių, griežta pozų tvarka padeda išspręsti traumų ar kitų susižeidimų padarinius. Padeda kūnui po truputį sustiprėti, prasitempti, išsijudinti ir tapti stipriu ir sveiku. Ši joga tinka visokio amžiaus žmonėms, tinka turintiems įvairių traumų ar negalavimų.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Sporto užsiėmimai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!