Mariaus Bernatonio dviračių akademija

+370 685 67867
+370 685 67867
info@dviraciuakademija.lt
dviraciuakademija.lt
Grybo g.38, Vilnius, Vilnius

Apie mus

Marius Bernatonis – VšĮ Dviračių akademijos įkūrėjas ir treneris. Buvęs profesionalus dviratininkas. Šiuo metu trečiojo divizionio tarptautinės dviračių sąjungos (UCI) kontinentinės komandos Staki – Baltik vairas sporto direktorius-treneris.

2014-2015 metais kaip sporto direktorius kartu su mėgėjų komanda TOP TEAM dalyvavo daugiadienėse lenktynėse Baltic Chain Tour, taip pat klasikinėse lenktynėse Baltarusijoje ir Lenkijoje.

2015 metais vadovavo Lietuvos dviračių sporto rinktinei (I.Konovalovas, E.Šiškevičius, Ž.Savickas) pirmą kartą rengiamose Europos žaidynėse.


Dviračių akademija renka mažųjų, būsimų profesionalių dviratininkų grupes
nuo 8 iki 10 metų ir
nuo 11 iki 14 metų.
Vaikus svarbu lavinti nuo mažens. Dviračių sportas leidžia visapusiškai ugdyti jaunąją kartą tiek fiziškai, tiek psichologiškai. Strateginis mąstymas, lyderystė, atkaklus tikslo siekimas ir komandinis darbas – pagrindinės vertybės, kurios bus diegiamos Dviračių akademijoje naujai būsimų lyderių kartai.

Be smagių treniruočių, Dviračių akademijos tikslas yra išmokyti vaikus disciplinos ir ištvermės, kad jie taptų sąžiningais žmonėmis ir suprastų, kad norint pasiekti užsibrėžtą tikslą reikia įdėti daug pastangų. Dviračių sportas yra viena populiariausių sporto šakų labiausiai išsivysčiusiose Europos valstybėse. Šio sporto skatinimas yra vienas iš būdų prisidėti prie sveikos ir ekologiškai atsakingos kartos ugdymo.

„Mano tikslas – užauginti Lietuvoje naują profesionalią dviratininkų kartą ir kad šis sportas taptų viena populiariausių sporto šakų Lietuvoje“, – teigia profesionalią dviratininkų karjerą baigęs, Dviračių akademijos įkūrėjas Marius Bernatonis.

Siekdama visapusiško mažųjų profesionalų įsitraukimo į dviračių sportą, Dviračių akademija prisitaikys prie moksleivių pavasario, vasaros atostogų, kurių metu planuoja organizuoti dviračių stovyklas užsienyje. Stovyklaudami jaunieji sportininkai be kita ko turės galimybę susipažinti ir su geriausiais Lietuvos dviratininkais, besitreniruojančiais užsienio šalyse.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Sporto užsiėmimai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!