Sveikatingumo ir sporto klubas BODY GYM

+370 5 272 7744
+370 5 272 7744
info@bodygym.lt
www.bodygym.lt
Lakūnų g. 24, Vilnius, Vilnius

Apie mus

Sveikatingumo ir sporto klube BODY GYM – didelė grupinių užsiėmimų įvairovė. Čia rasite treniruotes kurios lavina bei stiprina kūno raumenis, didina ištvermę. Treniruodamiesi galėsite siekti savo norimų tikslų: sustangrinti kūno raumenis, išryškinti pilvo presą, suformuoti sėdmenis, sustiprinti nugaros bei rankų raumenis, sumažinti arba visai panaikinti celiulito požymius. Sportuodami patirsite daug teigiamų emocijų: atsipalaiduosite, išsikrausite, pagerinsite savijautą bei sveikatą.

Visose grupinių treniruočių salėse – spyruokliuojančios grindys, kurios padeda išvengti traumų, mažina apkrovas sąnariams. O tai ypatingai svarbu sportuojantiems ir besirūpinantiems savo sveikata. Salėse įrengta moderni, šiuolaikinė vėdinimo bei kondicionavimo sistema.
Grupinėse treniruotėse laukiame visų, tiek moterų, tiek vyrų – kiekvienas ras sau tinkamą užsiėmimą!

Intensyvumo lygiai
* – žemo intensyvumo treniruotė: tinka bet kokio fizinio pasirengimo žmonėms, taip pat ir pradedantiesiems.
** – vidutinio intensyvumo treniruotė: tinka vidutinio ir aukšto fizinio pasirengimo žmonėms;
*** – aukšto intensyvumo treniruotė: tinka vidutinio ir aukšto fizinio pasirengimo žmonėms, nerekomenduojama pradedantiesiems.


500 kvadratinių metrų ploto treniruoklių salėje – TECHNO GYM, SCIFIT kardio ir blokiniai treniruokliai. Salėje įrengta profesionali ventiliacijos bei kondicionavimo sistema. Dirba patyrę profesionalūs treneriai, kurie atsakys į visus rūpimus klausimus ir pamokys kaip taisyklingai atlikti įvadinę treniruotę. Esant poreikiu, pagal jūsų sveikatos bei fizinę būklę, sudaroma individuali treniruočių programa, pagal kurią vėliau galėsite sportuoti savarankiškai, teikiamos konsultacijos mitybos bei papildų vartojimo klausimais.


Kai raudonuoju kilimu žengia pasaulinio lygio„žvaigždės“, nulydime akimis tvirtas Madonos rankas, riestą ir stangrų Dženifer Lopez užpakaliuką, stangrų Pink kūną ar neįtikėtinai sublogusią Rene Zelveger. Ne paslaptis, kad su šiomis moterimis dirba garsiausi pasaulio sporto treneriai ir žymiausi dietologai, už kurių paslaugas aktorės, dainininkės moka milžiniškus pinigus.

Norintiems atrodyti taip pat puikiai ir turėti stangrius kūno raumenis „žvaigždės“ pataria: reguliariai ir sistemingai mankštinkitės bei subalansuotai maitinkitės.

Atrodo, reikia tik tiek nedaug, tačiau didžioji dauguma nusprendusių pradėti sportuoti bei kartu sveikai maitintis, po kelių dienų grįžta prie senų įpročių ir kaltina save dėl dar vieno nenusisekusiu bandymo sulieknėti.

Kad šis kartas būtų paskutinis ir jūs tikrai pasiektumėte savo norimą tikslą – sulieknėti, siūlome išbandyti BODY GYM klubo „Lieknėjimo programą“, kuri bus sukurta išskirtinai tik jums. Tai 3 mėnesių intensyvi sporto programa, sudaryta trenerio pagal jūsų poreikius ir siekiamus tikslus, bei mitybos planas, pagal kurį ne badaudami, o taisyklingai maitindamiesi, lieknėsite ir puikiai jausitės.

Programos metu bus mankštinamos ne tik probleminės kūno vietos, bet dėmesys bus skiriamas visam jūsų kūnui. Kartu sieksime, kad kūno raumenys taptų stangrūs bei tvirti, lavinsime ne tik pilvo preso, sėdmenų ar kojų raumenis, bet ir nepelnytai daugumos pamirštus nugaros, pečių juostos, rankų raumenis ir kt. Moterims padėsime sumažinti arba visai panaikinti celiulito požymius, mamoms – sumažinti po nėštumo priaugtą svorį, vyrams – išryškinti viso kūno raumenyną. Po šios lieknėjimo programos jūsų kūnas atrodys tobulai.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Sporto užsiėmimai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!