"Tapk čempionu" - sporto treniruotės ir ugdymas, gimtadieniai

+370 625 70750
+370 625 70750
info@tapkcempionu.lt
tapkcempionu.lt
Žirmūnų 1E, Vilnius, Vilnius

Apie mus

Vaikų sporto treniruotės ir ugdymas nuo 2m. Dziudo-sambo treniruotės nuo 4m. Švenčių, gimtadienių ir stovyklų organizavimas.

Dziudo – sambo užsiėmimai – kovos menas ir sportinė disciplina bei efektyviausia kūno ir dvasios harmonijos priemonė. Tai sporto šaka, kuri padeda geriau atskleisti žmogaus galimybes, stiprina sveikatą ir funkcines galias. Užsiėmimų metu Jūsų vaikai sustiprės fiziškai, išmoks apsiginti bei apginti silpnesnius. Ši kovinė sporto šaka padės Jūsų vaikui ugdyti savo valią, ryžtą bei pasitikėjimą savimi, išmokti siekti tikslo, įgyti kūno koordinacijos, greitos reakcijos ir sveikos gyvensenos įgūdžių. Taip pat jie taps drąsūs, lankstūs ir ištvermingi.

„Mažųjų sportas ABC“ — tai fizinio aktyvumo užsiėmimai, kurių metu vaikai žais judriuosius užsiėmimus, susipažins su įvairiomis sporto šakomis ir skirtingu sporto inventoriumi, smagiai praleis laiką dalyvaudami įvairiose rungtyse ir estafetėse bei išmoks laikytis disciplinos ir taisyklių, smagiai praleisti laiką bei susirasti naujų draugų!
Įvairiapusiškas krūvis įvairioms raumenų grupėms stiprina vaikų sveikatą. Todėl treniruočių programa yra sudaroma taip, kad pakaitomis būtų apkraunamos visos pagrindinės raumenų grupės.

Sportinė programa skirta specialiai 7-12m. vaikų fizinės savybėms ugdyti.
Įvairiapusiškas krūvis įvairioms raumenų grupėms stiprinti. Sudarant treniruočių programą yra griežtai atsižvelgiama į vaikų amžių, todėl pratimai nėra techniškai sudėtingi, nenaudojami dideli svoriai, daugiausia dirbama su savo kūno svoriu. Pratimų įvairovė neleis nuobodžiauti, o tuo pačiu vaikai susipažins ir išbandys komandines sporto šakas kaip: futbolas, grindų riedulys, tinklinis, įvairios rungtys.
Šių užsiėmimų programą sudaro:
Bendras fizinis rengimas:
Kūno lankstumas, raumenų jėgos, galios ir ištvermės didinimas, judesių koordinavimas, reakcijos lavinimas, riebalinio audinio kiekio kūne subalansavimas/mažinimas.
Gimnastikos pratimai
Judrieji ir sportiniai žaidimai
Įvairios rungtys ir estafetės
Savigynos pradmenys

Artėja Jūsų vaikučio gimtadienis? Ir Jūs galvojate, kaip nustebinti vaiką ir jo mažuosius svečius? Kviečiame gimtadienius švęsti su mumis!
Ką veiksime? Aktyviai ir nuotaikingai leisime laiką su draugais, sportuosime ir dūksime!
Jūsų atžala yra be galo judrus ir žingeidus, jam svarbu su draugais palenktyniauti, pasivaržyti ir dar išmokti kažko naujo bei patirti naujų iššūkių? SPORTINIO GIMTADIENINIO užsiėmimas kaip tik Jums!
Tarp sportinės programos rungčių ir užduočių yra daromos trumpos pertraukėles, kad vaikučiai pailsėtų, atsigaivintų ir numalšintų troškulį, pakramsnotų užkandžių, o užsiėmimo pabaigoje kartu su jubiliatu užpūstų gimtadienio torto žvakutes.
Programa yra derinama individualiai, atsižvelgiant į vaikų amžių.
Programa skirta: vaikučiams nuo 3 metų.
Apranga: vaikučiai turi būti apsirengę taip, kad galėtų patogiai judėti, o apranga nevaržytų judesių. Rekomenduojame avėti „češkutes“ arba kojinaites, kad neslystų.
Trukmė: 60min arba derinama individualiai.
Kaina: priklauso nuo užsiėmimo trukmės, programos, ir dalyvaujančių vaikų skaičiaus.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Sporto užsiėmimai
Kovos menai
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Vietos vaikų šventėms

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!